هرچی جمع کردیم تو این یه سال باید بدیم پول پیش از قراره معلوم باید هرسال جمع کنیم که پول پیش خونه رو زیاد کنیم خیلی حالم بده حتی ماشینم نمیتونیم بخریم شوهرم ۱۱ تومن حقوقشه😭😭😭 کاش پول برام جز معیار بود انقدر ناراحتم با شوهرمم سرد شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سال پیش ازدواج کردی صد سال پیش که نبودی صد در صد میدونستی اوضاع اقتصادی جامعه و میزان حقوق شوهرتو پس لطفا ازش سرد نشو
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
خانواده ها کمک نمیکنن؟الان اینقدر گرونیه ک اکثرا همینه اوضاعشون
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اسی شما تازه ازدواج کردید،طبیعیه،همه که از اول میلیاردر نبودن،مام سختی کشیدیم،نداری کشیدم،ولی خدارو شکر کم کم خودمونو با لطف خدا جمع و جور کردیم،سخته خیلی سخته اما درست میشه نگران نباش نذر کن دعا کن همسرت یه کار بهتر پیدا کنه توکل کن به خدا