2777
2789

مامان و بابام طوری با هام رفتار کردن که امشبم خونه بابا بزرگم بخوابم 

بعد خواهرم گفت منم میمونم که مامانم بلندش کرد بغلش کرد گفت نه  تو دختر مامانت هستی نباید جایی بخوابی باید پیش ما باشی 

بگم خواهرمم ۱۷ سالشه 

از من کوچیک تر ۲ سالگی 

امروزم باهاش حرف زدم باهام جلو همه عصبی و بی حوصله حرف زد و جلو همه خجالت زدم کرد 

اومدم بیام امشب خونمون کفش گرفتم برا باشگاه خواهرمم باهام میاد

بعد کفش هارو آورد بود خونه بابا بزرگم 

منم تصمیم داشتم امشب برم خونمون 

دیدم بابام کفش های خواهرمو برداشت مال منو گذاشت 

تعجب کرده بودم 

که بابا بزرگم گفت این یک جفت رو جا گذاشتید 

گفت نه می خواد فردا بره باشگاه باید پیشش باشه امشب 

بعد میگین یه جا برو احترام داشته باشی 

کجا برم؟

کجا رو دارم برم؟

خدا شاهده خیلی دختر خوبیه هستم تو زندگیم با جنس مخالف هیچ وقت صمیمی نشدم چون خودم نمی خواستم 

خیلییی دلسوز و مهربونم و همیشه چوبشو می خورم 

و یکمم خجالتی هستم  و هرکی ازم کمکی می خواد نه نمی گم 

خواهرم احساس می کنم کمی چالش داره ولی خیلی مراقب هستن 

به نظرتون من چه ایرادی دارم که همه ازم بدشون میاد؟😥

میشه برای سلامتیم ۳تاحمدبخونید♥️ هرکس خونداین پست رو لایک کنه لطفا 🙏🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

احترام تو با خواهرتو اینکه با شخص پسری چیزی حرف بزنید نزنید شیطونی کنید نکنید اینا تعیین نمیکنه ک این دیدگاه نیست

دوم عزیزم میدونی لازمه احترام دیدن احترام گذاشتنه شاید بگی چ ربطی داره ولی اگر تو خودت به خدت احترام بزاری به خودت توجه کنی محبت کنی خودتو الویت قرار بدی خودت برای خودت مهم باشی بعد مدتی بقییه هم رفتارشون عوض میشه خودت ب خودت ارزش بده 

اصلا تو دختر اونایی چرا شب یجا دیگ میگی میمونم 

بگرد ببین کجاها تو رفتارت ب خودت احترام نذاشتی اولویت نکردی خودتو متوجه میشی بعد ی مدت من واقعا حسش کردم این موضوعو از یجایی ب بعد دست اطرافیانم اومد فلان کارو نکنیم خوشش نمیاد فلان جا نریم نمیاد .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو حرفات میگی من چه ایرادی دارم مگ این حرفیه ک انرژی داره تو دنبال ایرادی داخل خودت من الان حس میکنم ایراد داری چون این حرفو زدی ببین اطرافتم همینه اونام اینجورین

تو بی ایرادی تو فوقعاده تو عالی تو یه انسانی چی میتونه تورو ایراد دار کنه دسته بالا بگیر

احترام تو با خواهرتو اینکه با شخص پسری چیزی حرف بزنید نزنید شیطونی کنید نکنید اینا تعیین نمیکنه ک ای ...

عزیزم مشکل من یه روز دو روز نیست 

از بچگی همین بوده 

همه باهام اینطوری بودن 

من می خوام بگم دختر خوب و خانومی هستم ولی تو خونمون راهم نمیدن

عزیزم مشکل من یه روز دو روز نیست از بچگی همین بوده همه باهام اینطوری بودن من می خوام بگم دختر خوب و ...

تو خوب و خانمی و کجا میبینی؟ تو چی میبینی تو اینکه هرچی بگن کوتاه بیام همجا ساکت اروم با ادب رفتار کنم

ببین وقتی خووهرت تو جمع باهات حرف میزنه ی کلام دگ باهاش حرف نزن نگاهشم نکن

وقتی دارن میرن خونه یه کلمه هم نگو میمونم خستم میخوام بیام خونه

دلیل نمیشه یه مشکلی از کوچکی هست ما بگیم دیگ هست دیگ عوض نمیشه اینجوری تا اخر عمر همینه ک دختر عوض شو تو میخوای اطرافیانت تغییر کنن؟ اول خودت عوض شو ؛

دختر خوبی هستی؟ برای خودت خوب باش ب خودت خوبی کن الان کجا باشی راحتی چیکار کنی راحتی  الان حرفام شاید برات بی مورد بیاد ولی اگر به عمقش بری بشینی فکر کنی اراده کنی میغهمی

عزیزم مشکل من یه روز دو روز نیست از بچگی همین بوده همه باهام اینطوری بودن من می خوام بگم دختر خوب و ...

🥲😢چقدر سخته این حس طردشدن 

رو‌خودت و شخصیتت کارکن 

برای بعد از ازدواجت و.‌..🙂اگر میتونی روانشناسم برو یا کار کن که بعدا دستت تو جیب خودتم باشه 

خودت باید دلیلشو پیدا کنی عزیزدلم یه دفتر بردار هرجا فکر میکنی درست نبوده یا بهت خوش نگذشته حس خوبی نداشتی بنویس رفتار اطرافیانت باهات 

دلیلشو پیدا کنی مشکلت کمتر میشه🤍

تو خانوادم از بچگی تا الان همههههه عادت کردن بهم بی احترامی کنن

تو میتونی عوض شی جز اینکه خودت نخوای و تا اخر عمر به این زندگی ادامه بدی و در ادامه حتی شریک زندگیتم همینجوری شه 

من دارم بهت میگم تلاشتو بکن اول خودت عوض شو 

من خودم خیلی از اخلاقارو از هیجده سالگی تغییر دادم 

هیچوقت جواب توهین یا دعواییو نمیدادم بالاخره دادم

هیچوقت نظر من مهم نبود هرکاری میگفتن میکردن دیگ گفتم کارای خودم اول خودم

یسری دوست ک همش دنباال سوتی و بی احترامی بودن زدمشون کنار 

بعد ده سال هر چی حرف تو دلم بود عقده داشتم هر بی احترامیو رو زدم ب خانوادم 

سخته نشدنی نیست خیلی چیزام تغییر کرده کم کم اینقدر اروم ک یادمم نیست