2777
2789

بعد از تزریق چه علائمی داشتید و اینکه چند روز بعد از تزریق علائم شروع شد؟؟

من جمعه یدونه آمپول تزریق کردم تا امروز تنها علائمی داشتم که زیاد خوابم میومد از امروز عصر کشاله رانم خیلی درد دارو همش فکر میکنم پریود شدم کسی بوده مثل من؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من این ماه از روز سه پری تا پنج روز روزی سه تا لتروزول خوردم 

۲۰روز فرتیل اید خوردم

روز۱۲سیکل سونو شدم دکتر گفت همون شب دوتا هاچ سی جی بزنم

همون شب فردا شب و پس فردا صبح اقدام کردم

الان۱۲روز از امپول میگذره

علایمم از روز تزریق که درد شدید تخمدانام و کمرم بود

الانم کمرم گاهی درد میگیره

تخمدانم درد میگیره

سردرد دارم

گاهی هم دلدرد دارم

راستی بهم استرادیول هم داد برای ضخامت رحمم

سلام من این ماه از روز سه پری تا پنج روز روزی سه تا لتروزول خوردم ۲۰روز فرتیل اید خوردمروز۱۲سیکل سون ...

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله مثبت میشه برات من این ماه از سه تا پنج پری یدونه کلومفین و دوتا لتروزل خوردم روز شش و هفت آمپول سینال اف دور ناف زدم و روز دوازدهم یدونه اچ سی جی دیروز بی بی چک گذاشتم منفی و امروز گذاشتم حاله خیلی خیلی کم داشت بی بی چک زیاد گرفتم تا روز ۱۵ پری روزی یدونه میزارم ببینم چی میشه

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله مثبت میشه برات من این ماه از سه تا پنج پری یدونه کلومفین و دوتا لتر ...

ایشالا که این ماه مثبت میشی

بزار حداقل ۱۴روز از امپول بگذره بعد بی بی بزن

من امروز ۱۳روز از امپولم گذشته

اگه تا فردا پریود نشم بی بی چک میزنم

ایشالا که این ماه مثبت میشیبزار حداقل ۱۴روز از امپول بگذره بعد بی بی بزنمن امروز ۱۳روز از امپولم گذش ...

من چهارشنبه گذاشتم منفی دیروز گذاشتم بی بی چک خراب بود امروز گذاشتم همون اول هاله انداخت ولی خیلی کمرنگه چون چهارشنبه منفی بوده یزره امید دارم 

و اینکه من یدونه آمپول زدم اثرش زود رفته داخل نت هرجا خوندم نوشته بود یدونه تا پنج روز بیشتر داخل بدن نمیمونه

ایشالا که این ماه مثبت میشیبزار حداقل ۱۴روز از امپول بگذره بعد بی بی بزنمن امروز ۱۳روز از امپولم گذش ...

من سقط مکرر دارم میخوام زود بدونم باردار هستم یا نه چون باید آمپول بزنم

اگه قبلش منفی بوده والان هاله میندازه امیدوار باش عزیزمایشالا حامله ای

ممنون عزی امروز باز تست زدم ولی تا دیروز فرقی نداشت صبح باز میزنم اگر بازم فرق نداشته باشه دیگه تست نمیدم

الان دوتا تست زدم یکی خودکاری یکی قطره چکونیخودکاری منفی اون یکی هم فرقی نداشت دیگه کامل ناامید شدم ...

نا امید نباش خدا بزرگه

ما فقط تلاشمونو میکنیم خدا صلاح بدونه بهمون میده

ایشالا زودی حامله میشی

نا امید نباش خدا بزرگهما فقط تلاشمونو میکنیم خدا صلاح بدونه بهمون میدهایشالا زودی حامله میشی

دسرور بی بی چک خودکاری زدم هاله کمرنگ انداخت امروز دوباره زدم هاله کاملا مشخص انداخت