2777
2789

دکترا همسرم رو جواب کردن گفتن محاله صاحب فرزند بشید ازمایش داد نمونه برداری کردن هیچی نبود که نبود

گفتن جنین اهدایی که ما نمیتونیم قبول کنیم 

ولی ما حرف دکترا رو باور نکردیم طب سنتی یک سال استفاده کردیم که جواب نداد 

الان طب گیاهی رو شروع کردیم که گفته بعد طی ۸ ماه مشخص میشه داروها اثری کردن یا نه

به این روزهای عزیز قسمتون میدم برای دل شکتستمون دعا کنید ممنون میشم خیلی استرس دارم خیلی نگرانم🥺❤️

ای که دستت میرسد کاری بکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم‌چجوری؟

نذرای مختلف هست تو نت سرچ کن عزیزم

ولی یه نذر ساده که دیدم کسی حاجت بگیره نذر ۷۲تا بسته نون و پنیر

نا امید نباش خدا مرده رو زنده میکنه سبز کردن دامنت که دیگه براش کاری نداره فقط نا امید نشو از درگاهش 

نذرای مختلف هست تو نت سرچ کن عزیزمولی یه نذر ساده که دیدم کسی حاجت بگیره نذر ۷۲تا بسته نون و پنیرنا ...

نه عزیزم منظورم این بود که نذر کنم قبل از اجابت حاجتم نذرمو ادا کنم یا بعد اجابتش؟

بخدا فقط نذریه که میدیم‌بلکه خدا رحم کنه 🥺😔

طلاهامم یکمیشو نذر کردم اما خدا نمیخواد زور نیست که😭😭😭

دوست عزیزم تو یه تایپیک دیگه دیدم نوشتی که دکتر جوابتون کرده خواستم بگم دکتر ما رو هم جواب کرد ولی یه دکتری اون بالا تو آسمونا بود که اون جواب نکرد و الان دوتا دسته گل دارم امیدوارم به حق رقیه ۳ ساله و علی اصغر شیر خوار ، توام به مراد دلت برسی

و یه چیز دیگه یکی از آشناها مشکل شما رو داشت، بعد از تقریبا ۱۰ سال با همین روش های جدید خدا یه دختر بهشون داد، و دوسال بعد از تولد گل دخترشان از هم جدا شدند... تا قبل از بچه دار شدن اصلا به این فکر نکرده بودن که تفاهم دارن یا نه، فقط و فقط دنبال بارداری بود.. بعد از تولد این طفلک ،تازه یادشون افتاد باهم تفاهم ندارن و تنها این وسط آینده یه طفل معصوم تباه شد.

میخوام بگم ما از حکمت خدا بی خبریم. انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

دوست عزیزم تو یه تایپیک دیگه دیدم نوشتی که دکتر جوابتون کرده خواستم بگم دکتر ما رو هم جواب کرد ولی ی ...

ممنونم عزیزم‌ امیدم فقط به اون بالا سریه خیلی دارم‌خودمو به اینور اونور میزنم انشالله این همه زحمتم بی نتیجه نمیمونه 

قربون حکمتش برم هرکسیو یجوری امتحان میکنه 

دوست عزیزم تو یه تایپیک دیگه دیدم نوشتی که دکتر جوابتون کرده خواستم بگم دکتر ما رو هم جواب کرد ولی ی ...

خوش بحالتون خدا بهتون نگاه کرده 

خدا براتون نگهش داره عزیزم 

خوش بحالتون خدا بهتون نگاه کرده خدا براتون نگهش داره عزیزم

فدااای تو مهربونم.. مشکل منم از همسرم بود.ولی من متوسل شدم و طبق آیه ۹۰ سوره انبیا، خودم و همسرم هر کار خیری که از دستمون بر میومد انجام میدادیم.. از پدر و مادر و فامیل بگیر تا غریبه.چای روضه امام حسین میریختم، استکان روضه شستم. کفش عزادار جفت کردم و آشغالهایی که تو روضه ها میریختن جمع میکردم و دائم حاجت میخواستم ... باور کن سر بچه اولم وقتی بی بی چک رو نشون شوهرم دادم هر دو باهم اشک ریختیم.. ان شاءالله این لحظه خیلی خیلی زود نصیب شما هم بشه.. سر بچه دومم هم دکتر گفت تو اولی رو هم با معجزه گرفتی اومدی سراغ دومی

فدااای تو مهربونم.. مشکل منم از همسرم بود.ولی من متوسل شدم و طبق آیه ۹۰ سوره انبیا، خودم و همسرم هر ...

خوش بحالتون ادم غبطه میخوره به حال شما 

من خیلی نذر کردم تعریف از خود نباشه خیلی دست و دلبازم در حد توانم دست نیازمند میگیرم شوهرمم خیلی ادم‌مومن و اهل خدا و کتابه و عاشق و دیوانه امام حسین 

میگه میرم کربلا از آقا بخوام بهم بده🥺

دلم‌هزار تیکه میشه واسش که چرا اینکه انقدرررررر آقاست اینجوری شده 

خوش بحالتون ادم غبطه میخوره به حال شما من خیلی نذر کردم تعریف از خود نباشه خیلی دست و دلبازم در حد ت ...

قطعا هر دو منتخب خدای مهربونید. انشاالله که تو این راه ثابت قدم باشید و ناامید نشید

منم یه بنده ی معمولی هستم. خداااااا مهربانتر از حد تصور ما هست.. منم اون موقع ها خیلی ناراحت بودم.. وقتی دکتر گفت فقط میکرو با چشم گریون از مطب زدم بیرون.. ولی خدا خیلی زود جواب دل شکستمو داد...

آیدای عزیزم، از این بعد هر جا اسمت یادم بیاد برات دعا میکنم.. اتفاقا دو روز دیگه از روضه خواهرم مونده.  یادم باشه حتما به نیتت کفش جفت میکنم و چای میریزم.. انشاالله بیای همینجا و در ادامه ی این تایپیک ،خیلی خیلی زود عکس بی بی چک با دو خط مثبت برام بذاری.. انشاالله