2777
2789

چرا قفل کردی خو داشتیم جوابتو میدادم؟😁😁😁😁

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال

خب وااقعا حرفاش غیر منطقی بود رو چ منطقی حرف میزد الله اعلم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اون تاپیک زد 

حرفا زده شد 

مخالفتا اعلام شد 

اونم سره حرفش موند 

شایدم از کسی ناراحت بود 

و در نهایت تاپیک قفل شد 

کاش دیگه تامیک نمیزدی 

مطمین باش این تاپیک ادامه پیدا کنه توهین ها شروع میشه و شاید اون دوست نداشته باشه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
ولی دلت از یکی پر بودا خودمونیم😁😁

دقیقااا😂

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
داستان چی بود ؟

هیچی بابا میگفت از بیست سالگی بچه باید بندازیش بیرون ک بره خونه بخره و زن بگیره و کار کنه و عروسی بگیره و این حرفا.بدون هیچ پشتوانه ای

اون تاپیک زد  حرفا زده شد  مخالفتا اعلام شد  اونم سره حرفش موند  شایدم از کس ...

اره خاهر راست میگی بچها دیگ چیزی نگید

مونا جان ببخشیداینوبگم. فقط اونجا ک گفتی لاشخور کلمه ی خوبی نیس برای ی خانم خییلی خوب بود  چون ی جاهایی بچه هاداشتن باشوخی حرف میزدن ایشون اومد اونجوری گف اما خودشون خیییلی جدی ب اونا ک ارث میخورن گف لاشخور.  

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

اقا شما وابسته ی جیب باباتون باشید ،..

تا تووی سن سی سالگی به بالا و حتی 40 ،50 ،و تا آخر عمر ،..

به من ربطی نداره ،.. 

من می گم پدر مادر وظیفه داره تا 25 خرج پسرشو بده ،..

نه اینکه بخواد زن بگیره مرد سی ساله ،..خونه خریدن و همه ی خرج ش با بابا ش باشه ،.. 

همچین کسی هنوز امادگی ازدواج نداره ،..بهتر ه رو ی پا ی خودش وایسته آدم ،..

بعدشم شما چقد بیکارید که در ادامه ی تاپیک من تاپیک زدید ،..

من کار و زندگی دارم ،..باید برم .