2777
2789
عنوان

چرا من جدیدا از شنیدن خبر فوت کسی

302 بازدید | 28 پست

از شنیدن خبر فوت کسی مثلا بازیگر ،غریبه ،حتی مثلا امروز یه. دکتر زن جوون تو شهرمون فوت کرد ،من افسردگی گرفتم از صبح. تا حداقل سه روز افسردگی دارم همش میگم چرا من نمردم آخه چرا باید این بمیره مثلا بازیگر و پولداره ، دکتر و پولدار و با سواده ، چرا این مرد حیف شد ولی من که هیچی تحصیلات ندارم واسه یک قرون منت شوهرم میکشم نمیتونم یک گواهینامه بگیرم نمیتونم مادر خوبی باشم ووووووو چرا من زنده ام ؟؟؟؟؟؟؟

من امسال اینجوری شدم دوستان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون تولد و مرگ

مثل زمستون که درختا و طبیعت میمیرن و دوباره بهار زنده میشن

مرگ رحمت خاص خداست و پایان همه چیز نیست و ما دوباره یک جای دیگری زندگی خواهیم کرد

بینشت رو نسبت به مرگ عوض کن

چون دنیا هنوز به وجودت نیاز داره ،اونا تو بازی دنیا وقتشون تموم شده بود

خیلی دوست دارم برم ولی همیشه میگم خدایا پسرمم با من بیاد چون تو دنیا من نباشم خیلی سختی و زجر می‌کشه از دست نامادری

قانون تولد و مرگمثل زمستون که درختا و طبیعت میمیرن و دوباره بهار زنده میشنمرگ رحمت خاص خداست و پایان ...

ولی من دوست دارم دیگه تموم بشم و هیجای دیگه ای زندگی نکنم و کلا خلاص باشم از همه چیز 

ولی من برام‌مهم‌نیست اصلا! داییم مرد با این‌ه خیلیییی خوب بودیم واسم‌مهم نیست یا دیشب پدربزرگم سکته ...

🤣🤣🤣آیلاویو داری 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
خیلی دوست دارم برم ولی همیشه میگم خدایا پسرمم با من بیاد چون تو دنیا من نباشم خیلی سختی و زجر می‌کشه ...

دور از جون ،توی دنیای قبل هممون خودمون زمان و نوع مردنمونو و حتی نوع زندگیمونو تو این دنیا  تعیین کردیم ،میدونستی حتی جنینی که تو شکم مادرش میمیره هم ،خودش انتخاب کرده ؟ خوبی دنیا اینه که میگذره

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چرا انقدر اعتماد به نفست پایینه، تو یه مادری حتما خیلی قوی هستی، مگه میشه با وجود داشتن بچه نخوای که ...

بخاطر اینکه یه شوهری دارم انگار آدمیزاد نیست از جنگل اومده ،هیچ درک و شعوری نداره و من خسته شدم