2777
2789

اول بگم کاربری دست من و دو نفر از رفیقامه تاپیک قبلی مال من نیس میخواد کات کنه 

من با یکی تو رابطم خدایی خیلیم همو دوس داریم قصدمونم ازدواجه دو ساله باهمیم تو این دو سال هیچ رفتار بدی ازش ندیدم پسر خیلی خوبیه واقعا 

از وقتی اومدم نینی سایت همش به بنده خدا میپرم پاچه میگیرم بس ک گفتن همه بدن 

این بنده خدا تو این دو سال با کلی اصرار و خواهش تمنا فقط دستمو گرفته تو دستش می‌خوام بگم واسه چیز دیگ باعام نیس

تروخدا انقد دید مارو نسبت به همه خراب نکنین 

من هیچی ازش ندیدم خیلیم چشمش پاکه ولی خیلی ترسوندین منو 

روزی نیس ک بهش نگم من میترسم 

گند زدین به همه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاک خوبی اینه که رسمی بیاد، چطور چشم پاکه بعد دست تو که نامحرمی رو گرفته 

حالا ما هی الکی بگیم خوبه که نمیشه ،چیز بد بده

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
میشه ازت خواهش کنم دیگه سایت نیای؟نود درصد تاپیکای اینجا سرکاریهداری زندگیتو به خاطر هیچی خراب میکنی

بخدا معتادش شدم خودمم دارم روانی میشم 

کار هر روزش شده آروم کردن من درک کردن نگرانی های من آخه خدا وکیلی اونم یه صبری داره دیگه اونم آدمه😔😔😔

ملاک خوبی اینه که رسمی بیاد، چطور چشم پاکه بعد دست تو که نامحرمی رو گرفته حالا ما هی الکی بگیم خوبه ...

بنده خدا چه گلی به سرش بگیره دیگه؟😔 

دو بار اومدن خیلی رسمی خودشو به در و دیوار زده میگن دختر ما سنی نداره زوده براش اله بله نمی‌دونم دیگه

انواع و اقسام نظرات و عقاید مختلف اینجا هست 

شما خواننده و شنونده هستید باید عاقل باشید هر چیزیو نبینید 

و نخونید و خوراک فکری بدی به ذهنتون ندید

چیزی هم که خوندید نباید بشه باور و ذهنیت شما 

در حال صلح با درون💛
بنده خدا چه گلی به سرش بگیره دیگه؟😔 دو بار اومدن خیلی رسمی خودشو به در و دیوار زده میگن دختر ما سنی ...

شما خودت با خانوادتون صحبت کن ، حالا رسمی ندادن قرار نیست که غیر رسمی رفت 

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .