دروغ چرا من از طلا بدم میومد ولی وقتی ایشونو دیدم انگشترا و النگو و دستبندشو عاشق طلا شدم🥹😂هعی خدا قسمت کن ی همچین شوهرایی ما که از پدر خیر ندیدیم جبران شه حداقل واسمون
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی زن امانت است نه برای اهانتزن
ربطی به این چیزا نداره ایشالله زندگیشون خوب باشه از پولشون استفاده کنن طرفام هست از همه جاش طلا اویزونه ولی دندوناش سیاه ماشین خراب ادم باید پولش برا خودش خرج کنه
من که نه خونه بابام طلا داشتم نه خونه شوهر.تمام عروسای توی خانواده شوهرم حتی خواهرشوهر ومادرشوهرم غرق طلا هستن ولی من حلقه عقدمونم فروخت تا براخودش ماشین میلیاردی بگیره.وضع زمدگی ووسایل خونمونم داغون حق اعتراضم ندارم تا دوماه قهرمیکنه.ازش متنفرم