2777
2789
عنوان

ی خانومه و دیدم غرق تو طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
ن پولدارن. دخترش ۲ ماهشه وای دستای اونم پر کرده از طلا😂😂😂 ضعف رفتم

والا شوهر منم خیلی پول داره ولی انقد طلا ندارم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
منم پارسال این موقع غرق طلا بودم هرکی میدید ماتم میشد حتی ابجیم میگف یه دختره ب دوسش منو نشون داد گف ...

چرا عزیزم🥹

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر منم خیلی پول داره ولی انقد طلا ندارم

احتمالا شما خیلی اهلش نیستی بعضیا عاشق طلان هرچی دارن و طلا میخرن البته ضررم نیست ی نوع سرمایس

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

احتمالا شما خیلی اهلش نیستی بعضیا عاشق طلان هرچی دارن و طلا میخرن البته ضررم نیست ی نوع سرمایس

اتفاقا دوست دارم شوهرم خوشش نمیاد حتی شبا کلشو در میارم صدا میده موقعه خواب شاکی میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

ی دستش همینجوری بود ‌‌ . ی انگشتر گنده هم تو دستش بود و اونیکی دستش ی دستبند پهن بود . گوشاشم دوتا سوراخ داشت هردوتاش گوشواره. گردنبندم داشت