2777
2789

ینی پیامم نرفته براش؟

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیره

قبلا اینطوری میشد پیام میرفت تو درخواست ها اما اینجا زده که این حساب نمیتونه همه پیامارو دریافت کنه پس ینی نرفته براش

خدا کنه نرفته باشه

اینو نمیشه پاک کرد تا اون طرف باز کنه بخونه بعد بتونی unsend کنی

نگا اون قسمتی ک دورش قرمز خط کشیدم رک

زده ک نمیتواند دریافت کند.فقط مجاز کرده ک یه تعداد خاص بتونن بهش پیام بدن

اره منم همینو میگم

چون یبار یکی از دوستام که فالوش نداشتم بهم اومد گفت چرا تو اینستا پیام میدم جواب نمیدی اصلا. بعد شات داد دیدم هرچی تو اینستا بمن پیام میده بهم نمیاد حتی تو درخواست ها هم نمیره

براش رفته توی همون قسمت ریکوئست باید قبول کنه تا بتونی پسام بیشتری بدی بهش

ببین این محدود کرده

الان من به یکی دیگه برم پیام بدم پیامم میره تو درخواست هاش اما این زده که نمیتونه پیامارو دریافت کنه

ببین این محدود کردهالان من به یکی دیگه برم پیام بدم پیامم میره تو درخواست هاش اما این زده که نمیتونه ...

چون اینستات فارسیه اینجوری چرت و پرت ترجمه کرده، برو پایین تر ببین، نوشته بعد از این که درخواستتو قبول کرد میتونی باز مسیج بدی، نمیتونی چندتا مسیج بدی فقط یدونه میتونی بدی تا اون قبول کنه، حالا بذار ببینه وقتی به حرفم رسیدی میفهمی