2777
2789
عنوان

پسره رو تو خیابون فحش کش کردم

183 بازدید | 16 پست

یه مسیر طولانی افتاده بود دنبالم ولکن نبود اخرگفتم شوهر دارم انگشترمم انداختم تو انگشت حلقم گفتم ببین حلقس شوهر دارم ! گفت دروغ میگی بهت نمیاد ولکن نبود اخرش گفتم گمشو دیگه اه تا رفت 

الان خیلی پشیمونم😣😣😣 پسره قد بلند خوش قیافه ماشینشم مدلش بالا بود اه خاک توسر جوگیرم

چجوری پس ببینمش؟ برم همون منطقه بچرخم شاید فرجی شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایش پسره خیابونی 

همشون علاف الدنگ حقیرن

مرد واقعی که نمیاد از این کارا بکنه اونم تو خیابون 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

ایش پسره خیابونی همشون علاف الدنگ حقیرنمرد واقعی که نمیاد از این کارا بکنه اونم تو خیابون

اکثرا هم ماشین خودشون نیست چون ماشین خودشون مدل بالا باشه انتظار دارن دخترا بیوفتن دنبالشون

اکثرا هم ماشین خودشون نیست چون ماشین خودشون مدل بالا باشه انتظار دارن دخترا بیوفتن دنبالشون

😂😂😂😂بخدا ک ب درد جرز دیوارم نمیخورن

الدنگ بیکار حقیر.... 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

خب از کجا دوست پسر پیدا کنم اینترنتی هم اشنا شدم هول دراومد

ن اینترنت نه خیابون

اگر درس بخونی بری دانشگاه یا تو یک محل کار کنی که ادماش درست حسابی باشن ی مورد خوب در میاد برات