2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم از آشنا و اقوام بپرسملطفا تجربیاتتون رو بگینیکساله پریود نشدممیخوام. باردار بشم

علوی ،عزیزی،خشاوی تعریف رقیه شمسایی روخیلی شنیدم ولی من خودم زیرنظر حلیمه امینی زادم البته متخصص نیست گارشناس مامایی داره به من ی دوره دارو دادباردارنشدم ماه بعدش ک دارو نخوردم باردارشدم ولی ماهی ک داروخوردم خیلی تخمکای خوبی داشتم

کاربرسال ۹۸
عزیزم برا هر شهری هر دکتری میخواهی بدونی خوبه برو تو سایت دکتر دگتر یا نوبت نظرات بخون یا تو این ...

رفتم عزیزم.

فدرا فرخ پی و محسنیان رو دیدم.

ولی بنظرم تجربه از بیمار بگیری خیلی بهتره.

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
علوی ،عزیزی،خشاوی تعریف رقیه شمسایی روخیلی شنیدم ولی من خودم زیرنظر حلیمه امینی زادم البته متخصص نیس ...

تنبلی تخمدان داشتی؟ من بنظرت کدوم برم

تنبلی تخمدان داشتی؟ من بنظرت کدوم برم

من نازایی ثانویه داشتم علت ناباروری من ناشناخته بودکه بدترین درده که نمیدونی چته من امینی زاده روبه خاطراخلاق خوبش انتخاب کردم ومعطلی نداشت  ولی عزیزی ی دکتریه که وقتی دکترای دیگه نتونن کاری کنن ارجاع میدن اونجا

کاربرسال ۹۸
عزیزم شما کدوم دکتر رو پیشنهاد میدین؟ منم میخوام مراجعه کنمبرای بارداری در حال تحقیقم یه دکتر خوب پی ...

سلام .فدرا فرخ پی زیر نظرشم ولی دیر به دیر نوبت میده. الافی هم زیاد داره .برای یه سوال وقفه ی یک ونیم ماهه برخورد میکنم.

سلام .فدرا فرخ پی زیر نظرشم ولی دیر به دیر نوبت میده. الافی هم زیاد داره .برای یه سوال وقفه ی یک ونی ...

آها

منم یدفعه خونریزی داشتم

سایتشو چک کردم دیدم نوبت نداره

گفتم حضوری برم شاید شرایط اورژانسیه نوبت بده

منشیش خیلی بداخلاق بود

یه سوال ساده رو با تندی جواب میداد🫤

آهامنم یدفعه خونریزی داشتمسایتشو چک کردم دیدم نوبت ندارهگفتم حضوری برم شاید شرایط اورژانسیه نوبت بده ...

یه منشی داره تپله 😂. میگم عزیزم ساعت ۱۲شب وارد سایت شو چون نوبت ها زود پر میشن

حالا نوبت گرفتم واسه یکماه دیگهپیش دکتر خشاوی

من شنیدم همین دکتر ها بااینکه همشون خوبن ولی توی همه زمینه یی صد نیستن.

یعنی تخصص و تجربه هرکدوم توی یه زمینه ست .

مثلا خشاوی آخرین مراحل ناباروری آی وی اف و غیره خوبه