2777
2789
عنوان

بنظرتون حرفم بد بود یا ن

61 بازدید | 6 پست

امروز یکی از همکارام خبر داد بعد صفر میخواد عقد کنه 

بعد یکی از خانما ازم پرسید شما تا حالا با کسی تو رابطه نبودین؟ دوست پسری نامزدی؟

من واقعا رابطه جدیی نداشتم اصلا و اصلا ولی نمیخواستم فکر کنن من مشکلی داشتم حتما و.. بهش گفتم حرفهایی زده شد ولی خب به هم نمیخوردیم برای نامزدی مناسب هم نبودیم

الان فکر میکنم نکنه با خودش فکر کنه من خیلی فلانم و... خیلی خودش آزاده ها ولی میترسم به خانمای دیگه حرفی بزنه چون اونا خیلی مذهبین 

بنظرتون بد گفتم و تو حرفا درستش کنم؟ یا بقیه خانما بفهمن مشکلی نداره و بد نگفتم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خود زنی کردی میگفتی شخص مناسبم رو پیدا نکردم خواستگار میره و میاد اما به دلم ننشستن

آخه حرف از دوستی و .. هم وسط بود خیلیم منظورش خواستگار نبود

گفتم به هم نمیخوردیم 

آخه حرف از دوستی و .. هم وسط بود خیلیم منظورش خواستگار نبودگفتم به هم نمیخوردیم

هیچوقت اینجور دیگ جواب نده حتی اگر دوس پسر هم داشته باشی نگو طرف دوس پسر ۱۰ سالشو گردن نمیگیره تو کسی که وجود نداشته رو گردن گرفتی  

هیچوقت اینجور دیگ جواب نده حتی اگر دوس پسر هم داشته باشی نگو طرف دوس پسر ۱۰ سالشو گردن نمیگیره تو کس ...

اصلا نمیدونم چرا گفتم اینجوری نگفتم دوست بودیم گفتم نرسید به اونجاها بهم نمیخوردیم

نمیدونمم چجوری درستش کنم