2777
2789

با کلاسه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم باکلاسی ادما مخصوصاا یه زن اونجایی معلوم میشه که وقتی یه زن دیگه میبینه حسادت نکنه و حتی ازش تعریف کنه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

خوش برخورد و خوش خنده

همدلی داره

راجع به لباس و پوشش بقیه نظر نمیده و‌کلا قضاوت نمیکنه

فهم و شعور و اطلاعات بالا داره

مستقله از نظر مالی

از نظر عاطفی هم مستقله و تنهایی هم میتونه شاد باشه و دوست پیدا کنه

ارایش غلیط ندارن ، لباساشون جلف و بدن نما نیست ، رفتارایی انجام نمیدن که توجه بقیه جلب بشه ، لباساشون معمولا خیلی طرحدار و شلوغ نیست ، ظاهر خیلی تمیز و مرتب ، اتو شده ، بوی خوب ، لحن صدای اروم ، مودب ، اداب اجتماعی بلدن ، سواد حرف زدن بلدن ، اداب غذا خوردن بلدن ، فضولی نمیکنن غیبت نمیکنن سرشون تو کار خودشونه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
کمک بزرگی به بشریت بود 😂💔

🤣🤣 اصن تا من و دارین غم ندارین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

زیادی مراقب خودش باشه مثلا زیرش چیزی بندازه دستمال کوچولو همراهش بیاره دستاشو بعد از یه اتفاق ساده پاک کنه نمیدونم صابون مخصوص داشته باشه شوینده پوست صورتش رو مثلا میگم به دست هاش نزنه بعد کلا تمیز باشه تمیزی واسه من خیلی نشونه باکلاسیه

و با ادبی محترم باشه کلا با ادب صحبت کنه حتی به افرادی که خیلی اوضاعشون خرابه همش توهین میکنن یا خیلی وضعشون بده هم توهین نکنه درست صحبت کنه مهربون و با شخصیت باشه 

بعد یه چیز دیگه اینکه تند تند کاری نکنه کلا نه تند تند صحبت کنه نه تند تند کاراشو انجام بده به نظر من صبر حوصله و مراعات همچنین کنار ریلکس بودن و ارامش خودش نشونه باکلاسیه

پوست سالم و بدن سالم و کلا اندام سالم و روتین زندگی مشخص هم نشونه اشه