2777
2789
عنوان

لطفا بیایید کمک😔

129 بازدید | 18 پست

الان دوهفته است دخترم سرفه میکنه مخصوصا شبها بدون هیچ علائم دیگه ای..سرفه های وحشتناک به همراه دندون قروچه همزمان...الان چند روزه روزها هم سرفه میکنه..دختر کوچیکم هم یه هفته است اینطور شده .دختر بزرگم ۷سالشه و کوچیکه ۳سال..شبا مثل یه حمله چند بار تکرار میشه هر بار هم ۵دقیقه تقریبا طول میکشه..کسی همچین تجربه ای داره...الانم مسافرتم یعنی تو مسافرت این اتفاق افتاده..

دیگه کلافه شدیمممم.به پزشک خوب هم دسترسی ندارم..دختر داییش به ویروس دهان و دست و پا دچار شده بوده یه ماه پیش..با اون در ارتباط بودن...به نظرتون میتونه به اون ربط داشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیته فکر کنم خواهر زاده منم این طوری بود دکتر گفته بود کلا گردو خاک و ضرر داره براش نمیدونم

آخه عجیبه خیلی اصلا تجربه همچین چیزی نداشتم...شبا یهو سرفه با دندون قروچه ..پشت سر هم سرفه های شدید

یعنی نمیتونین زودتر برگردین

چرا به احتمال زیاد برگردم ..نگران بودم گفتم ببینم کسی تجربه داره...

طی روز هرکی میبینه میگه این بچه ها کجاشون مریضه😔شبا پدرمون رو درمیارن با سرفه ها

چرا به احتمال زیاد برگردم ..نگران بودم گفتم ببینم کسی تجربه داره...طی روز هرکی میبینه میگه این بچه ه ...

نگران نباشید مشکلی نیست

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍