2777
2789
خواهر ساعت ۹۹۹ اخه زنگ نزننین😂من بودم فحش ناموس میدادم

چرا میدادی؟

الان داری ب من توهین میکنی یعنی من لایق فحش ناموسم

فحش ناموس میدونی یعنی چی؟

خیلی حرفت زشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میدادی؟الان داری ب من توهین میکنی یعنی من لایق فحش ناموسمفحش ناموس میدونی یعنی چی؟خیلی حرفت زشته

🫤🫤خواهر جبهه نگیر قربونت برم

میگم هرکی ب من ۹ صبح زنگ بزنه فحش ناموس میدم  من چرا بت توهین کنم وا!

خب واقعا ۹ خیلی زوده حدااقل ۱۱ اینا زنگ بزنید اگ کارتون مهم نیست یا پیام بزارین طرف بیدار باشه زنگ میزنه

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

فحش ک نه اما منم از خواب بیدار کنن خیلی عصبی میشم

دقیقا منم سر درد عجیبی میگیرم و قشنگ ب معنی واقعی بلا نصبت شما سگ میشم😂 پاچه همه رو تا شب میگیرم 

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

دقیقا منم سر درد عجیبی میگیرم و قشنگ ب معنی واقعی بلا نصبت شما سگ میشم😂 پاچه همه رو تا شب میگیرم

اره منم شماره طرف کلا پاک میکنم رو خواب خیلی حساسم همه می‌دونن عصر ب بعد کلا ب من زنگ میزنن

🫤🫤خواهر جبهه نگیر قربونت برممیگم هرکی ب من ۹ صبح زنگ بزنه فحش ناموس میدم من چرا بت توهین کنم وا!خ ...

۹ نبود ۹/۵ بود

چند بار هم گفتم کارم واجب بود و یه کار فوری ک مربوط ب اداره بود

باید زودتر جواب میگرفتم

حالا نیم ساعت فرقشهخیلی قاتی نکن

من شغلم سخته رو خوابم هم حساسم چون یه وقتایی اصلا خواب ندارم وقتی بتونم درست بخوابم نیم ساعت هم ارزشمنده برام

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

نه زشت نیست

دیگه ساعت ۹ واقعاً وقت خواب نیست

من که خودم ساعت ۵ دیگه نهایتش ۶ بیدارم ولی خب نمیگم همه عین من باشن ولی دیگه ۷ فوقش ۸ همه بیدارن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
نه زشت نیستدیگه ساعت ۹ واقعاً وقت خواب نیستمن که خودم ساعت ۵ دیگه نهایتش ۶ بیدارم ولی خب نمیگم همه ع ...

نه همه اینطور نیستن من وقتی کل هفته ۵ بیدارم روز تعطیل تا ۱۲ ظهرم مبخوابم

اره منم شماره طرف کلا پاک میکنم رو خواب خیلی حساسم همه می‌دونن عصر ب بعد کلا ب من زنگ میزنن

بهترین کار اینه ک برای طرف پیام بفرستی ک اگه بیدارین میشه زنگ بزنی یا بیداری میشه زنگ بزنی 

اگ بیدار بود جوابتو میداگه نبود هم اینطوری مزاحم خوابش نشدی 

من خیلی حساسم خیللی الان شات بزارم ساعت ۶ و ۲۱ دقیقه این شماره های خارجی زنگ زدن ینی قلبم داغون شد هیچ عصابم خراب شد هیچ از اونموقعه تا الان نتونستم بخوابم چون بیدار شم دیگ خوابم نمیبره از صب دارم فحشش میدم🥺🥺

نه زشت نیستدیگه ساعت ۹ واقعاً وقت خواب نیستمن که خودم ساعت ۵ دیگه نهایتش ۶ بیدارم ولی خب نمیگم همه ع ...

دقیقا منم کارم خیلی واجب بود وگرنه ادمی نیستم بی دلیل ب کسی زنگ بزنم

فک نمیکردم دیگه ۹ و نیم خواب باشه

حالا خوبه من تو تاپیک گفتم ناراحتم

بعضبا جوری کامنت گذاشتن انگار ب اونا زنگ زدم عوض دلداری دادنشونه

۹ نبود ۹/۵ بودچند بار هم گفتم کارم واجب بود و یه کار فوری ک مربوط ب اداره بودباید زودتر جواب میگرفتم

پیام میزاشتین براش اگ بیدار بود و صلاح بود خودش جواب میداد اینطوری هم خودت خجالت نمیشدی هم اون اذیت نمیشد