2777
2789
عنوان

ما سه بار اول کالابرگمون نفری پونصد بود یهو شد سیصدوپنجاه

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مام از ماه پیش اینطور شده ما قبلا دهک ۱تا۳ بودیم الان زدم شدیم ۵ یارانمون از ۱۶۰۰ شده ۱۲۰۰

ما هم دقیقا همین شدیم یارانمونم کم شد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
ما هم دقیقا همین شدیم یارانمونم کم شد

میگن گردش حساب و اینکه چی ب نامتون هست واسه کل اعضای خانواده رو بررسی میکنن ،حالا شما ،باشی همسرت باشه یا از بچه هاتون

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝

برای شما هم دیگه شناسنامه اقتصادی نمیاد؟

ما از سال پیش اصلا دهکمون تغییر نکرده و بروز رسانی نشده

تازگیا هم شناسنامه اقتصادی نمیاد دیگه برامون!

میترسیم اعتراض بزنیم بدتر مالیات ببندن بهمون😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

برا ما قبلا نمیدادن الان پیامک اومد که شارژ شد

اگه زحمتی نیست چک کن ببین دهکتون چند شده و شناسنامه اقتصادی براتون اومده یا نه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

برای شما هم دیگه شناسنامه اقتصادی نمیاد؟ ما از سال پیش اصلا دهکمون تغییر نکرده و بروز رسانی نشده تاز ...

اصلا نشنیدم اینو تا حالا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
اصلا نشنیدم اینو تا حالا

تو سایت حمایت من میومد

دقیق میزد که حقوقتون چقدره و چی دارین و گردش حسابتون چقدره

اگه زحمتی نیست چک کن ببین دهکتون چند شده و شناسنامه اقتصادی براتون اومده یا نه

من قبلا بخاطر اینکه مغازه داشتم مجبور شدم یارانمو از خانوادم جدا کنم چون یارانشون قطع شد ازدواج که کردم دیگه مغتزه نداشتم یارانه برام اومد ولی شوهرم یارانه نداشت گفت دهک هشتم دخترم که بدنیا اومد طرح یسنا میریختن برا من چند ماه کلا مال منم قطع کردن حالا دوماهه خودبه خود یارانه اومد به کارت شوهرم برا سه نفر کالابرگم این ماه اومد یسنا هم اومد الان به شوهرم گفتم میگه دهک پنج زده تو بله

من قبلا بخاطر اینکه مغازه داشتم مجبور شدم یارانمو از خانوادم جدا کنم چون یارانشون قطع شد ازدواج که ک ...

چقدر عجیب که برای شوهرت دهک ۸ حساب کردن😐😐اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن

چقدر عجیب که برای شوهرت دهک ۸ حساب کردن😐😐اصلا معلوم نیست دارن چیکار میکنن

اره وقتی تک نفره بود ۸ بود وضعمونم معمولیه یه خونه ۱۲۰ متری داریم ویه پراید داشتیم که داغون بود فروختیم الان با کلی قرض و وام یه پراید وانت برداشتیم که هنوز نیومد، داداشم معلمه اونم دهک ۸ داروندارش یه دونه تیباس خونه هم نداره

اره وقتی تک نفره بود ۸ بود وضعمونم معمولیه یه خونه ۱۲۰ متری داریم ویه پراید داشتیم که داغون بود فروخ ...

چقدر عجیب نمیدونم چرا اینجوری میکنن اصلا عادلانه نیست 😑