2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست
ای جانم😍خدا فرزندتان رو حفظ کنهچه نذری کردین عزیزم؟

همین نذر حلوا و شب هفتم محرم مستقیم از خانم رباب و حضرت علی اصغر خواستم بچه دار بشم و سال دیگه بچه مو بیارم هیئت.

عزیزم میشه بگید چطوری نذر کردید.؟انشاالله همیشه حاجت روایی باشه

شب هفتم محرم پارسال مستقیم از خود حضرت رباب و حضرت علی اصغر خواستم سال دیگه بچه دار بشم، بچه مو بیارم هیئت. حلوا درست کردم و بردم تو هیئت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور ولی دیگه بریدم خدایی بریدم دیگهخسته شدم از دکتر رفتن ای خدااا😭💔

عزیزم منم خیلی دکترمیرفتم اوایل ۵تادکترعوض کردم ولی بعدا فهمیدم ک باید برم دکتری ک متخصص ناباروری باشه نه دکتر زنان تنها،نمیدونم اهل کجایین شما ولی من اصفهانم رفتم بیمارستان بهشتی بخش نازایی ک دولتیم هست وپول من برا آی وی اف کامل بهم برگردوندن،وبعد چون دیدم دستیار دکترنقشینه هستن خودشون نبودن دیگه رفتم مطبشون ک باخودشون حرف بزنم هرجاببینم تاپیک درمورد ناباروریه یا هرجای دیگه اینجارو معرفی میکنم بهش چون خودم وچندتا از دوستام باردارشدیم

منم یه روزی مثل تو بودم میفهممت

خداروشکر که از انتظار در اومدید

برا منم دعا کنید لطفا❤️‍🩹

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
سلام. من یک کانال طب سنتی میشناسم تو ایتاست. آیدی رو میدم بهتون که پیام بدید و عضوتون کنه. اسم گروه ...

سلام عزیزم ممنونم ولی پیدا نکردم اصلا میشه درخواست دوستی بدم بپذیرید؟ که شماره مو بدم بهتون؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
همین نذر حلوا و شب هفتم محرم مستقیم از خانم رباب و حضرت علی اصغر خواستم بچه دار بشم و سال دیگه بچه م ...

ای جانم🥺😍

خدا حفظش کنه براتون ❤️

عزیزم منم خیلی دکترمیرفتم اوایل ۵تادکترعوض کردم ولی بعدا فهمیدم ک باید برم دکتری ک متخصص ناباروری با ...

مرسی دوست عزیز❤️❤️

عزیزم منم خیلی دکترمیرفتم اوایل ۵تادکترعوض کردم ولی بعدا فهمیدم ک باید برم دکتری ک متخصص ناباروری با ...

منزل پدربزرگم اصفهانه می تونم برم پیش شون ولی اونجا فقط واسه ای وی اف و ای یو ای کردنه؟ یا کلا درمان میکنن؟

منزل پدربزرگم اصفهانه می تونم برم پیش شون ولی اونجا فقط واسه ای وی اف و ای یو ای کردنه؟ یا کلا درمان ...

اول بررسی میکنن ببینن چراشما باردار نشدین بعد دیگه تصمیم میگیرن ک چیکارکنن شما یبار برو بیمارستان روزای یکشنبه یا سه شنبه اونجا ویزیت میشین توسط دستیار دکتر نقشینه ،بعد برو مطب پیش خودش ،اگر از اول بخای بری مطب هم میشه اماچندماهی باید تونوبت بمونین این دکترای زنان فقط بلدن لتروزول کلومیفن ازینچیزا به خورد ملت بدن نمی فهمن ک اینا واسه همه جواب نمیده