2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجت روا باشی

برای من دعا کن دوقلو باردار باشم

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

لطفا واسه من و همسرم دعا کنید این روزا خیلی بهمون سخت میگذره دعا کنید مشکل خونمون حل بشه واممون جور بشه ماشینمون درست بشه انشاالله بحق این روزایه عزیز همه حاجت روا باشن

خدایا شکرت 

کیهان اگه کسی تو زندگیش نیست و به من تمایل داره خیلی عاشقم بشه و این عشق همیشگی باشه و اسمم دنیا

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من پارسال حاجتمو گرفتم و خدا دامنم رو سبز کرد. ان شاالله قسمت و روزی شما هم بشه

ای جانم😍

خدا فرزندتان رو حفظ کنه

چه نذری کردین عزیزم؟

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
منم همینطور ولی دیگه بریدم خدایی بریدم دیگهخسته شدم از دکتر رفتن ای خدااا😭💔

سلام. من یک کانال طب سنتی میشناسم تو ایتاست. آیدی رو میدم بهتون که پیام بدید و عضوتون کنه. اسم گروه باروی و سلامت رحمه براساس نظرات استاد خیراندیش معروفه. من خودم ویس هاشونو گوش دادم و خدا خواست و نتیجه گرفتم. خیییلی اعلام رضایت از بارداری میذارن بعد چند سال.

@Elahe1371به  این آیدی تو ایتا پیام بدید عضوتون کنن