2777
2789
عنوان

حاجت روایی

340 بازدید | 47 پست

سلام. ان شاالله چند روز دیگه میخوام حلوا بپزم به نیت ظهور آقا صاحب الزمان، بچه دار شدن کسانی که در انتظار فرزند هستند، مریض دارها و گرفتارها و حاجتمندا.

خودم پارسال درست کردم و حاجتمو از حضرت علی اصغر و حضرت رباب سلام الله علیها گرفتم. می خوام امسال هم درست کنم ان شاالله به نیت حاجت روایی همه . اسم یا حاجت تون رو زیر این پست بنویسید تا بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا دعام کنید مادر شم🥺💔

انشالله ،توکل کن بخدا منم یروزی یه چشمم اشک بودیکیش خون فقط کارم شده بودگریه تا بالاخره خدابهم بچه داد،ولی دعای تنها نه خیلی تلاش کردم دکتر رفتم 

انشالله ،توکل کن بخدا منم یروزی یه چشمم اشک بودیکیش خون فقط کارم شده بودگریه تا بالاخره خدابهم بچه د ...

منم همینطور 

ولی دیگه بریدم خدایی بریدم دیگه

خسته شدم از دکتر رفتن ای خدااا😭💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

لطفا برای داداشمم دعا کنید فرهنگیان قبول بشه

و حال پدرم خوب بشه💔

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹