2777
2789
عنوان

اون روز دوستم بهم گفت

331 بازدید | 33 پست

سرت نسبت به بدنت بزرگه

چکار کنم به نظرتون برم باشگاه که چارشونه بشم درست میشه؟

اگه درست نشد چییی

قدم ۱۷۶ وزن ۵۴

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

منم قبلا این حرفو از یکی شنیدم😂

البته از تو عکس بود بخاطر موهام بود که خیلی حالت پف و حجیم بودن کلم بزرگ دیده میشد کراتین کردم اوکی شد🤣 ولی هنوز درک نمیکنم یعنی چی اخه این حرف

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

منم قبلا این حرفو از یکی شنیدم😂البته از تو عکس بود بخاطر موهام بود که خیلی حالت پف و حجیم بودن کلم ...

نمیدونم دوست منم یهو بعد چندسال که منو میشناسه تازه اینو بهم گفت😂🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم لازم نیست کار خاصی بکنی

منم تا چند وقت پیش یکی بهم گفت سرت و صورتت خیلی کوچیکه اعصابم بهم ریخته بود دنبال پر کردن و تپل کردن صورتم بودم

نباید حرف بقیه انقد رومون تاثیر بزاره

بخاطر ی حرف افتادی دنبال تغییر برو تو آینه نگاه کن بگو به به خدا چی آفریده

کلا که تو فکر افزایش وزن بودم ولی هی عقب میندازم

گفتم اگه تاثیر داره زودتر شروع کنم

نمیدونم دوست منم یهو بعد چندسال که منو میشناسه تازه اینو بهم گفت😂🫠

صورتت کشیده نیست شاید بخاطر اونه ولی در هرصورت خیلی بی معنیه این حرف بنظرم ایییش میبینن هیچ ایراد مثال زدنی نداری الکی از خودشون ایراد میذارن رو ادم😑

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بنظرم لازم نیست کار خاصی بکنیمنم تا چند وقت پیش یکی بهم گفت سرت و صورتت خیلی کوچیکه اعصابم بهم ریخته ...

نه اخه کلا همیشه دلم میخواست وزن اضافه کنم ولی تنبلی میکنم

نمیدونم حالا تاثیر داره یا نه