2777
2789
عنوان

اون روز دوستم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست
خوراکت رو‌تقویت کن مثل شیر برنج‌با شکر زیاد که واقعا معجزه می کنه خواهر خودمم همینجوری بود کمکش کردم ...

اره تغذیه خیلییی مهمه ولی در کنار باشگاه باید باشه که تبدیل به چربی نشه

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...
صورت لعنتی اول از همه اب میشه اخر از همه حجم میگیره

یه بار چندسال پیش من ۶ کیلو اضافه کردم فقط رفت تو صورتم 

دیگه ولش کردم افزایش وزنو

حالا بببنم این سری چی میشه

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با قد و وزنی که نوشتی 22کیلو کاهش وزن داری صفرا غلبه سودا هستی یعنی یه فرد گرم مزاجی بوده که. الان طبع سرد و خشک پیدا کرده وبدنت بشدت خشکی و حرارت داره احتمال زیاد دچار یبوست و پوست تیره و دست وپای سرد هستی و استرس و فکر و خیال منفی زیاد داری و عطش فراوان 

برای اینکه بتونی افزایش وزن داشته باشی باید پاکسازی بدن انجام بدی و اخلاط فاسد بدن بخصوص سودا رو دفع کن تا بدنت به تعادل برسه اگر دوست داشتید میتونم کمک تون کنم با راهکارهای خانگی و دمنوش گیاهی اصولی و از ریشه درمان بشی

خانم کیانی مدرس و مشاور طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی (مشاوره رایگان) 

09940688893

تماس بگیرید یا در روبیکا پیام بدید