2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم متاهلای بچه دار بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 88 پست
من خیلی نیاز دارم ولی همسرم از ایناست که حتی اون روزای عاشقونه مون هم منو بغل میکرد خوابم که می‌گرفت ...

نمیخوام نگرانت کنم ولی شوهرت مشکوکه.خب سیگار رو ی لحظه بره تراس بکشه باز بیاد پیشت بخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه اش با بچه چطوره؟

اوایل بد بود

ولی چندروزه بر میگرده باهاش حرف میزنه 

دیروز‌م برام ماشین خرید کادوی بچه 🥺 فازشو نمیدونم خیلی عجیب غریب و غیرقابل پیش‌ بینیه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

تمام حرفات عجیب غریب بود

اینکه آدم یک هفته بعد زایمان حوصله و توان بقول خودت کار خاک بر سر یداشته باشه اینکه شوهرت اینقدر خشک و سرد و حق به جانب و مردسالار و خودخواه باشه اینکه الان شما عذاب وجدان گرفتی که بچه بزرگت(شوهرت)بدخواب شده

همششششش واسه من عجیبه واقعا

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اوایل بد بود ولی چندروزه بر میگرده باهاش حرف میزنه دیروز‌م برام ماشین خرید کادوی بچه 🥺 فازشو نمیدو ...

بهتره برید پیش مشاور 😑

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تمام حرفات عجیب غریب بوداینکه آدم یک هفته بعد زایمان حوصله و توان بقول خودت کار خاک بر سر یداشته باش ...

یه سزارین بوده حوصله و توان چیه دیگه 

۹ ماه بارداریم هیچ کاری نکردم 

البته من به شدت هورمونی نیاز داشتم همسرم نمی‌خواست کلا

کلا بچه نمی‌خواست و ازم خواست سقط‌کنم ولی نتونستم نشد😔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

چرا حس میکنم تاپیک سرکاریه!!!

یک هفته است زایمان کردی بعد چطورب با وجود حال جسمی داغون و حال روحی داغون تر، و استرس بچه و... حس و حال رابطه داری؟ 

و عجیب تر چیزهایی دیگه ک گفتیه 

بچه رو میدم مامانم بزرگ‌کنه؟

کاش سیگارت بودم؟  

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه سزارین بوده حوصله و توان چیه دیگه ۹ ماه بارداریم هیچ کاری نکردم البته من به شدت هورمونی نیاز داشت ...

سزارین هم باشه باز هم حداقل ۴۰ روز نیاز ب استراحت داری تا خونریزی تموم‌ بشه و رحم جمع بشه و....

خونریزی‌نداری؟ 

بخیه؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا حس میکنم تاپیک سرکاریه!!!یک هفته است زایمان کردی بعد چطورب با وجود حال جسمی داغون و حال روحی داغ ...

سرکاریه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نمیخوام نگرانت کنم ولی شوهرت مشکوکه.خب سیگار رو ی لحظه بره تراس بکشه باز بیاد پیشت بخوابه

نه بابا

کاری نمیکنه بنده خدا

همش سرکاره خسته میشه

برا سیگارش هیچوقت محدودیت دوست نداشت دوست داشت تو خونه آزاد بکشه هر جا دلش میخواد حتی محل کارش و همیشه میگفت کشورای دیگه فقط اینش خوبه هرجا بخوای میتونی سیگار بکشی چیه مسخره بازی سرکار و تو شرکت و ... نمیشه سیگار کشید و ....

سزارین هم باشه باز هم حداقل ۴۰ روز نیاز ب استراحت داری تا خونریزی تموم‌ بشه و رحم جمع بشه و....خونری ...

اصلا خونریزی نداشتم

خیلی کم

بهم گفته بودن پوشاک بچه بگیر خیلی خونریزی میکنی

دوسه بار اول پوشاک گذاشتم الان دیگه نوار میزارم گاهی نوارا همینجوری مچاله میشه و بدون خون عوضش میکنم

شکمم تازه اندازه یه ۶ ماهه شده کوچیک نشده

سرکاریه

ببین اگه نظرت خیلی برام مهم بود عکس بخیه هامو میذاشتم برات🙄

دلم برات سوخت😕😕

دلت چرا سوخت 🫤

فک میکنم عذاب وجدانم منشا هورمونی دارن

خیلی احساساتی شدم 😃 خنگ شدم خیلی

یکی دو روز اول که بچه به دنیا اومده بود رفتم پیشش گفت چرا اومدی پیش من تو دیگه بچه داری برو پیش بچه ...

عزیز آقایونم بعد تولد بچه تا چند جاه اول بخاطر این مسائل هورمون بهم میریزن احساس کم توجهی و ... میکنن یکم دیگ صبوری کن