2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم متاهلای بچه دار بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع بچه ش مشخص نشده بود 🥹

عزیز دلم رفتارهای همسرت طبیعی

دمش گرم برات ماشین خریده

دوست داره هم تو رو هم بچه رو

احتمالا از رابطه خود داری میکنه میترسه از بچه دار شدن دوباره

برو سمتش وقتی خونس بهش توجه کن تونستی غذا مورد علاقش رو درست کن بهش توجه کن عزیزم شبا بچه میخوابه برو پیشش فیلم ببنید بزار فکر کن همون زندگی همون قدر مورد توجهته

خواهشا خواهشا بی محلی بهش نکن طفلی گناه داره

فقط اروم اروم راضیش کن برا رفتن پیش پزشک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میدونی اصلا قبل بارداری منم سرد شده بود ولی سردیش به خاطر مریضیش بود وزنش بالاس فشار خون دیابت تیروئ ...

گلم شوهرت رو به خاطر یه بچه از خودت خیلی دور کردی

این خیلی اشتباهه

چسبیدن به شوهر یه بحثه

نیازاشو براورده کردن یه بحث دیگه 

مردا مثل بچه ان  فکر کن الان دو تا بچه داری

معلومه شوهرت خیلی احساسیه و حرص میخوره که این بیماریا رو گرفته و مرتب هم سیگار میکشه

عزیزم شوهرت این همه مشکل داره  مال سبک زندگیتون و غذاهاتون هست که احتمالا سالم نیستن و پرخوری هم میکنن

دیابت و تیروئید اکثرا مال سردی مزاجه

خرما رطب  از تو  خونتون بریده نشه

الویه و سس مایونز و فست فود و خیارشور و گوجه و نوشابه و دوغ کاملا ممنوع

برنج سفید ممنوع

مرغ و ماهی خیلی کم اونم با ادویههای گرم و زعفرون

گوشت گوسفند بهترینه  کبابی یا ابگوشتی

بادوم درختی خیلی عالیه با مویز برا تنقلات

حتما صبحها یا شبها بعد شام دمنوش دارچین نصف ق چ برا یه استکان بهش بده

بعد ناهار و شام  یا فقط بعد ناهار دمنوش کاسنی خشک و بومادران و شاهتره هر کدوم یه ق غ بهش بده  یک ربع دم بکشه

سریعا قند رو میاره پایین و برا تیروئید عالیه

نمکتون نمک اصل دریا باشه 

روغن کم مصرف کنید 

پیاده روی عالیه

چسب شوهرت نباش

کاری کن شوهرت بهت بچسبه

هوا همو داشته باشید 

بچه نباید باعث جدایی افتادنتون بشه

اخر کار فقط زن و شوهرن که برا هم می‌مونن گلم

بچه ها میرن دنبال زندگیشون

این حرکتی هم که زدی مهم نیست

ولی وقتای دیگه بیدارش نکن

من بعد به دتیااومدن پسرم ۶۲ روز خونریزی و لکه بینی داشتم چطور بعد یه هفته میخواستین رابطه برقرارکنین

نمیخواستم که با دخول باشه عزیزم

چند روز‌قبل زایمانمم رفتم پیشش

گفت خطرناکه اصلا حرفشو نزن گفتم به هیچ عنوان نمیخوام اتفاقی بیوفته مث اون زمان که پ.ری.ودم فقط در حدی که یه کم آروم شیم معاشقه طور

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
گلم شوهرت رو به خاطر یه بچه از خودت خیلی دور کردیاین خیلی اشتباههچسبیدن به شوهر یه بحثهنیازاشو براور ...

یه جوری با اطمینان صحبت کردی انگار کل زندگی مارو میدونی🙄🙄🙄😃

ایشالله که سرت نیاد هیچی عزیزم

از خدا میخوام سرت نیاد و همینجوری تو جهل و نادانی بمونی❤️❤️⚘️⚘️ ممنون ار توضیحاتت

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
عزیز دلم رفتارهای همسرت طبیعیدمش گرم برات ماشین خریدهدوست داره هم تو رو هم بچه رواحتمالا از رابطه خو ...

نه والادور از جون مامانم مث بچه یتیما شبا جامو میبرم یه گوشه اتاقش با فاصله میخوابم سه شبه اینجوری میکنم

دو شبش بیدار شد گفت چرا اومدی اینجا پاشو برو بیرون گفتم نمیرم حق خودمه شوهر خودمی دوست دارم بوتو بشنوم خوابم ببره حرف زیادم بزنی انقد گریه میکنم و جیغ میزنم تا همه همسایه بریزن رو سرمون هیچ کی ام نتونه آرومم کنه 

شب بخیر

و خوابیدم کنارش الان از سرکار میاد میرم پیشش هی میگه برو بزا استراحت کنم میگم چیکارت دارم

چند تا بوسه و بغله بهش نیاز دارم میگیرم میرم تا شب بعدش میام 

تاپیک سرکاریه؟بدترین کارت این بود ک همون بار اول ک پست زد نریدی بهشوای چطور غرور ندارین اخهه

شما یا مجردی یا یه آدمی هستی که تو زندگیت اصلا خوشبخت نیستی

غرور‌ تو زندگی زناشویی یعنی باخت کل زندگی 

برا هردو طرف این صدق. میکنه 

نه اتفاقا اینجوری خیالمون راحت بود که بینمونه و اتفاقی براش میوفته من میترسم بچه رو جدا کنم شوهرم هم ...

سلامت باشید و خوش و خوشبخت

خوشحالم براتون❤️

مگه تازه زایمان نکردی رابطه مگه میشه

🤬 چقد سخته تکرار یه چی

شماها پر..یو..د شید اصلا رابطه نخواهید داشت؟

هیچوقت معاشقه ایی  نمیکنید که با دخول نباشه؟؟

شوهر من که دم و دقیقه رابطه میخواد 😩

ما هم ۵سال اول اینجور بودیم 

واستا خونریزیت بند بیاد بعد دنبال کارای خااااک بر سری باش

بدون د.خو.ل و .... در حد معا...ش..قه و ....