2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم بیاین تعریف کنم😡

446 بازدید | 22 پست

شوهرم شرکت کار میکرد اخراجش کردن

مادرش گفت بیا پیش من کار کن مادرش تو یه بازارچه تو شهرمون بوتیک داره شوهرم الان ۱ هفتس که  میره اونجا از ساعت ۷صبح میره تا ۵ ظهر بعد میاد خونه دوباره ۹ میره تا ۱ شب.منم میگم خو یکم بیا خونه اونموقع شرکت بودی بیشتر خونه بودی

خلاصه امروز صبح پاشد ساعت ۷ رفت ساعت ۱ شب اومد خونه یه زنگم بهم نزد فقط گفت ببخشید منم هیچی نگفتم اصلا باهاش حرف نمیزنم از اونموقع یعنی چی که یه سر نیومد بهم نزد ببینه مردم یا زندم؟خودش گفت ساعت ۸ صبح در اصل باید برم ولی بخاطر تو ۷ میرم که زود بیام خونه پیشت باشم ولی اصلااا نیومد کل روزو تا شب گریه کردم اخر سرم که اومد یه لباس از بوتیک مامانش اورد واسم گفت امروز مشتری کم اومد یه لباسم واسه تو برداشتم 

اصلا نگاه به لباسم نکردم نمیتونست توی همون تایمی که مشتری کم اومد یه زنگ به من بزنه یا بیاد خونه؟؟؟خیلی دارم غُصه میخورم. از صبح تا شب پیش مادرشه من تو خونه غصه بخورم.

بیچاره می‌ره سر کار 

حالا مامانش اونجاست دلیل نمیشه که نره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکاری خدایی😒بجایه گریه مثل بچهابهش بگوخواستت چیه

بعدم ازخدات باشه میره کارمیکنه جونش درمیادبشینه تنبلی بکنه خوبه...فقط بهش بگوانتظاردارم یه زنگ بزنی یاپیام بدی بفهمم بفکرمی همین..یاتوبهش چندروزپیام بده خسته نباشی بگوتااونم یادبگیره

بیچاره می‌ره سر کار حالا مامانش اونجاست دلیل نمیشه که نره

عزیزم از ۷ صبج تا ۱ شب؟؟؟همیشه این ما بین بهش گفتم یه چند ساعت بیا خونه امروز اصلا نیومد یه زنگم نزد حتی

بیکاری خدایی😒بجایه گریه مثل بچهابهش بگوخواستت چیهبعدم ازخدات باشه میره کارمیکنه جونش درمیادبشینه تن ...

انقد حالم بده که دوست دارم خودکشی کنم از روزی که پیش مادرش کار میکنه یه شام تاحالا سر سفره باهَم نخوردیم همش اونجاست اونم درک نداره که زنش تنهاست تو خونه چیکار میکنه.

زندگیتو سر چیزای پیش و پا افتاده زهر نکن 

پشیمون میشی بعدا

نزار ازت دلسرد بشه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...