2777
2789
عنوان

گوشی نوکیا ساده

375 بازدید | 12 پست

خانوما گوشی شوهرم نوکیا سادس از دیروز که میزنه به شارژ شارژ میکنه اما یهو باطری خالی میکنه حین شارژ کردنم داغ میشه گوشی . کسی تجربه ای داره؟ یا میدونه چرا اینجوری میشه؟ هنوز تازه پارسال خریده نوعه هنوز باطری نو خریده گذاشته اما بازم همینجوریه ببره بده تعمیرات گوشی میتونه درست کنه؟ درست میشه اصلا؟؟؟؟؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

ببره تعمیرات درست میشه بنظرم 

مشکل از شارژرش باشه احتمالا

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی گوشی لمسی داشتم که همین مشکل داشت بردش خراب شده بود و درست هم نشد

مرسی گلم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
ببره تعمیرات درست میشه بنظرم مشکل از شارژرش باشه احتمالا

مرسی عزیزم

آخه مگه خانوما متخصص موبایل هستن ؟☺️ این موارد دلیل همین چیزیه که نوشتین ؛

آی‌سی شارژ ایراد داره

آی‌سی پاور مشکل داره 

گوشی اتصالی داره 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

آخه مگه خانوما متخصص موبایل هستن ؟☺️ این موارد دلیل همین چیزیه که نوشتین ؛آی‌سی شارژ ایراد دارهآی‌سی ...

وااا هزارتا سوال میپرسن ک نصفش خانوما سر در نمیارن منم نگفتم حتما همه میدونن گفتم کسی هس تجربه داشته باشه😐😐😐😐😐😐

آخه مگه خانوما متخصص موبایل هستن ؟☺️ این موارد دلیل همین چیزیه که نوشتین ؛آی‌سی شارژ ایراد دارهآی‌سی ...

حالا درست میشه داداچ؟

وااا هزارتا سوال میپرسن ک نصفش خانوما سر در نمیارن منم نگفتم حتما همه میدونن گفتم کسی هس تجربه داشته ...

بابا قسمت اول حرفم شوخی بود که !😂😂 خب مشخصه که خانوما خیلی کارا رو میتونن انجام بدن 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بابا قسمت اول حرفم شوخی بود که !😂😂 خب مشخصه که خانوما خیلی کارا رو میتونن انجام بدن

😂😂

حالا درست میشه داداچ؟

انشاالله به حول و قوه الهی درست همی‌شود !😂

گوشی‌تون چیه؟ نوکیا مدلش چیه ؟

انشاالله به حول و قوه الهی درست همی‌شود !😂گوشی‌تون چیه؟ نوکیا مدلش چیه ؟

😂😂😂😂😂بخدا دقیق توجه نکردم فقط نوکیا سادس

😂😂😂😂😂بخدا دقیق توجه نکردم فقط نوکیا سادس

آخه نوکیا ساده هزار تا مدل داره! باتری‌شو دربیار ، زیر باتری مدلشو نوشته!