2777
2789
عنوان

هنوز سونوی قلب نرفتم ولی حسم میگه دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا تازه تو خانوادشون هم کسی دوقلو نداشته

خیلی بهش اعتماد دارید و صمیمی هستید ؟

آخه من یکم باورش برام سخته که کسی تا هشت ماهگی نفهمه دوقلو بارداره.

مگه اینکه زمان قدیم باشه.

من حس میکنم بعضیا واسه اینکه چشم نخورن، دیر میگن دوقلو باردارن بعد میگن سونو تشخیص نداد

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم

نه گلم مطمئنم این نیستم.

من پریودم به شدت نامنظمه.

دوماه یه بار پریود میشم

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
خیلی بهش اعتماد دارید و صمیمی هستید ؟آخه من یکم باورش برام سخته که کسی تا هشت ماهگی نفهمه دوقلو بارد ...

دوست مامانم بود من باهاش آشنا نبود ولی خواهر شهید بود الان دختراش یازده ساله هستن

دوست مامانم بود من باهاش آشنا نبود ولی خواهر شهید بود الان دختراش یازده ساله هستن

آها پس هیچی⁦☺️⁩

اگه اوایل اردیبهشت بودن باشه یازده هفته هستید خب برو سونو عزیزم تا خیالت راحت بشه

فکرکنم خیلی دیر تخمک گذاری کردم 

چون تنبلی تخمدان شدید دارم

بخاطر بتا میگم.

هفته پیش عدد بتام ۶۰ بود ، بهش میخوره ۴ هفته

پس الان حدودا ۵ هفته.

مرسی که برام وقت گذاشتی 😍 حاجت روا باشی

واسه منم دعا کن عزیزم خدا بهم یک پسر سالم بده 😍😘 امروز میخام برم سونو ببینم چیه جنسیت

انشالله پسر سالم و صالح داری😍😍😍خبر بده اگه تونستی

مرسی عزیزم واسه من بتام دویست بیست بود

روز موعد ؟