2777
2789
عنوان

بچه ها بری خونه داداشت عیددیدنی بعددلت بسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 21 پست
والا نمیدونم ولی باهم خوبیم از عمد نبوده بچه اون که کوچیکه اون جاریمم بیچاره داشت میشست دستش کفی بو ...

من بهم خیلی برخوردتاچتدمدت دپرس بودم خودم یچیزابی مادرشوهرم خواهرشوهرم شکوندم نیاوردم ظاهرم حفظ کردم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خونه منم مادر و خواهرشوهرم خیلی موقع کمک و ظرف شستن، ظرف میشکستن. دقت کردم دیدم فقط خونه من اینج ...

عیب نداره سخت نگیر 

من ی مدت اینجور  بودم دیدم باید با همه قطع رابطه کنم  دیگه ترجیح دادم‌شل تر برخورد کنم

بهت گفت بخر ؟؟؟

باهم خیلی صمیمی بودیم جایی رفتیم خریدعین چاقوش بوداونم تادیدگفت گفتی میخرم بخردیگه خیلی ارزونم بودگفتم بعدن میخرم البته یچیزی قبلش باهاش عوض کردم بالابودش چندبرابرقیمت چاقوش بودگفتم چاقوت به اون در(البته تودلم گفتم شوهرم گفته بوددادکشیدن نداشت بگوبالابودنمیخام پول چاقوت)منم نخریدم چاقوش یدونه بودباید۶تامیخریدم واینکه کلی ازاین پولا بخشیدم بنظرم بهش بدهکارنبودم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من باشم دیگه نمیرم چون جلو شوهر و بچم کوچیکم کرد

منم ازخیلی کاراش دل چرکین م ولی میگه توحساسی