2777
2789
عنوان

DHTبالا و ریزش مو شدید

379 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم من dhtبالا  دارم دویست تا از حد نرمال بالاتره  هورمون مردونه اصلا مو زائد و پر مویی ندارم دارم کچل میشم تو اقدام ب بارداری هستم نمی‌دونم چیکار کنم کسی بوده بالا باشه خوب شده باشه تو رو خدا راهنمایی کنید ممنونتون میشم واقعا نکنه طاس بشم با چ‌ روشی خوب شدین الان بخوام برم دکتر غدد دارو های هورمونی می‌نویسه خیلیا دارو خوردن خوب شدن بعد ولش کردم بدتر شدن ی سریا هم ک خوردن اصلا تاثیر نداشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان ندارم اصلا همه آزمایش های هورمونی عالیه فولیکول های خوبی هم دارم پریودی هم سر وقت میشم ...

ورزش سبک کن ، هر چن روزم دمنوش نعناع فلفلی هورمون مردانه رو پایین میاره اگه مبخای اقدام ب بارداری کنی وقتی پریودت منظمم هست الکی دارو هورمونی نخور 

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
ورزش سبک کن ، هر چن روزم دمنوش نعناع فلفلی هورمون مردانه رو پایین میاره اگه مبخای اقدام ب بارداری کن ...

خیلیا ترسوندم اگه نری دکتر روز ب روز بیشتر میشه و ...البته من چندین ماهه مشکلاتی داشتم و استرس و بی خوابی داشتم میگم احتمالش هست بخاطر همین مکشلات و استرس اینجوری شده باشم ولی الان خداروشکر اوکی هستم ب هیچی نمی‌خوام فکر کنم

ببخشید عزیزم تنبلی تخمدان با چ آزمایشی مشخص میشه کلا ؟با سونو یا ازمایش

بعضیا تو آزمایش مشخصه بعضیا تو سونو بعضیا تو هر دو

علائم تنبلی تخمدان

پریود نامنظم 

موی زاید روی چونه دور سینه دور ناف رو شکم

ریزش موی زیاد

جوش های کیستی و ملتهب

چاقی شکمی

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤
خیلیا ترسوندم اگه نری دکتر روز ب روز بیشتر میشه و ...البته من چندین ماهه مشکلاتی داشتم و استرس و بی ...

نه عزیزم داروی هورمونی نخور بدتر هورمونات میریزه ب هم

واسه ریزش مو ناشی از هورمون مردانه ی بالا یه قرص میدن ک خیلی عوارض زیادی داره و روی جنین هم تاثیر بدی میزاره ورزش کن ولی ورزش سنگین نه چون ورزش سنگینم هورمون مردانه رو زیاد میکنه پیاده روی روزانه داشته باش هر چند رو مثلن ۲ ۳ بار در هفته دمنوش نعناع بخور

نه عزیزم داروی هورمونی نخور بدتر هورمونات میریزه ب همواسه ریزش مو ناشی از هورمون مردانه ی بالا یه قر ...

اره میگن قرصه خیلی خطرناکه حتی زن باردار نباید دست بهش بزنه،میگم قشنگم من اگه باردار شدم ناخواسته خطری برای بچه نیست؟بعد چرا میگن اونایی ک هورمونی مردونه بالا باشه باردار نمیشم تخمک گذاری ندارن؟

اره میگن قرصه خیلی خطرناکه حتی زن باردار نباید دست بهش بزنه،میگم قشنگم من اگه باردار شدم ناخواسته خط ...

ببخشید عزیزم من سوال زیاد میپرسم نعنا فلفلی باید از کجا بگیرم؟لاغر کننده هست؟من دوس‌ ندارم لاغر بشم قدم 170وزن 60لاغر بشم خیلی بد میشم

گلم آزمایش هورمونی دارم برات بفرستم میفهمی تنبلی دارم یا ن؟

اگه lH بالاتر از عدد fSH باشه ینی تنبلی دارین

ببخشید عزیزم من سوال زیاد میپرسم نعنا فلفلی باید از کجا بگیرم؟لاغر کننده هست؟من دوس‌ ندارم لاغر بشم ...

همون نعناع ک تو سبزی خوردن هست یا خشک کردشو از عطاری بگیرین

واسه dHT بالا خانواده ی کلم مث گل کلم ،کلم بروکلی کلم پیج ، گوجه فرنگی چه خام چه پخته پختش بیشتر اثر داره هندونه فلفل دلمه ای قرمز شلغم  میوه های قرمز اینارو بیشتر استفاده کن

چون خودم تنبلی تخمدان دارم و هورمون مردانم بالاعه اینارو میدونم