سلام عزیزای دلم من عقب انداختم اما بی بی چک و آزمایشم منفی بود کیستم ندارم فقط یه کورپوس لوتئوم دارم ممکنه باردار باشم؟علائم بارداری هم ندارم فقط دوروزه بعد از غذا حالت تهوع دارم که زود رفع میشه اما علائم پری هم ندارم تا حالا سابقه این مدت عقب انداختن نداشتم اگه تجربه ای دارین بهم میگین لطفا
این ماه تخمک نداشتی باید بری دوتا امپول پروژسترون بزنی تا پریود شی
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
منم ۲۰روزه تاخیر دارم عزیزم آزمایشو یه هفته بعد عقب انداختن دادم که ۳ شد منفی بود موعد پریود بعدیم د ...
وای منم بی بی چک زدم باردار نبودم خیلی نگرانم. البته این ماه اکثر دوستام تاخیر داشته پریودشون ولی بالاخره پریود شدن ولی من انگار اصلا خبری نیست. من ترشحاتمم متفاوت شده بود. شما هم ترشحاتتون فرق کرده؟ برای من کم کم داره برمیگرده به تنظیمات کارخانه.
من تخصصی ندارم اما خودم چون الان ۱۷ روزه تاخیر داشتم میخواستم بپرسم چند روز تاخیر دارید؟ منم سابقه ...
شما بی بی چک استفاده نکردین?
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چرا منفی شد. بعد از ۱۴ روز هم استفاده کردم. مطمئنم باردار نیستم چون یه عالم گرمیجات و ورزش هم کردم. بچه بود بالاخره یه واکنشی نشون میداد. اصلا بدنم به هم ریحته. یهو وزن زیاد کرد حدود دو کیلو الان داره کم کم، میاد پایین. خیلی نگرانم واقعا
چرا منفی شد. بعد از ۱۴ روز هم استفاده کردم. مطمئنم باردار نیستم چون یه عالم گرمیجات و ورزش هم کردم. ...
منم به قول خودم مطمئن بودم روز 15زدم مثبت شد😑