2777
2789
عنوان

خوشگلای متخصص در بارداری بیان😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 92 پست
منم زعفرون خوردم اما خبری نیست فقط عصبی شدم همین

این ماه حیلی‌ها تاخیر داشتن. شاید برای تغییر فصلم باشه. وقتی همیشه منظمه آدم خیلی نگران میشه. من امروز زردچوبه رو میخوام دوباره امتحان کنم. اگر جواب داد میام خبر میدم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم بی بی چک زدم باردار نبودم خیلی نگرانم. البته این ماه اکثر دوستام تاخیر داشته پریودشون ولی با ...

آره عزیزم اوایل عقب انداختن انقد ترشح زیاد بود فک میکردم پری شدم ولی نشدم 😂

مبارکه عزیزدلم😍من بی بی منفی شد

مرسی عزیزم 😍یه دختر دو ساله دارم از بس مطمئن بودم رعایت نمیکردم دخترم میپرید رو شکمم چندبارم لگد زده بود, الان خیلی نگرانم چیزیش نشده باشه, اما میگن اگه مشکلی باشه اولین علائمش لکه بینیه , فعلا به این جمله دلخوشم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزدلم...باز دوباره تست میکنم. حالا امیدوارم خارج از رحمی نباشه. 🥲 واقعا پریود شدن یه درده، نشدن ه ...

ایشالا که خیره عزیزم😘

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
به منم بگو لطفا

حتما عزیزم. امیدوارم هر چه زودتر پریود شیم. واقعا الان این درد رو فقط ما دو نفر متوجه میشیم😂. 

منم دقیقا همین علائم رو داشتم. ترشحات آبکی زیاااد، اما الان کمتر شده. امیدوارم هورمون هامون دوباره به تعادل برسن

شما آزمایش دادین؟وای نکنه خارج رحمی باشه واسه من؟

نه من اصلا ندادم. فقط با بی بی چک تست کردم. نه بابا خارج از رحمی که نیست. احتمالا به خاطر تغییر فصل و استرسه. این ماه خیلی ها عقب انداختن نگران نشو. 

انشاءالله عزیزم. امیدوارم دوره بارداری راحتی رو بگذرونی و به سلامتی به این دنیا بیاری‌ش❤️

خیلی ممنونم عزیزم, حس خوبی گرفتم از پیامت😚🤗

آخه کورپوس لوتئوم مگه خودش پوسته ی تخمک نیست چجوری نداشتم؟

نمیدونم

من یه بار ۱۷ روز عقب انداختم هر چی تست زدم منفی بود

آزمایشم منفی بود ، دکترم گقت احتمالا تخمک نداشتی برام آمپول نوشت ولی نزدم اومدم خونه یه دوتا دم نوش زعفرون خوردم پریود شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
مرسی عزیزم 😍یه دختر دو ساله دارم از بس مطمئن بودم رعایت نمیکردم دخترم میپرید رو شکمم چندبارم لگد زد ...

نه چیزی نیست الان دیگه مراقبش باش نی نی های خداخواسته خیلی جاشون محکمه من سر دخترم لکه بینی هم داشتم اما چیزی نشد