2777
2789
عنوان

خوشگلای متخصص در بارداری بیان😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 92 پست
حتما عزیزم. امیدوارم هر چه زودتر پریود شیم. واقعا الان این درد رو فقط ما دو نفر متوجه میشیم😂. منم د ...

منم الان کمتر شده ترشحاتم دقیقا فقط ما میفهمیم چقد بده شما نی نی نمیخوای؟

نه چیزی نیست الان دیگه مراقبش باش نی نی های خداخواسته خیلی جاشون محکمه من سر دخترم لکه بینی هم داشتم ...

مرسی عزیزم دلم یکم اروم شد😍

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان کمتر شده ترشحاتم دقیقا فقط ما میفهمیم چقد بده شما نی نی نمیخوای؟

واقعیتش الان اصلا امادگی‌ش رو ندارم. تقریبا هم مطمئنم باردار نیستم چون ورزش خیلی سنگینم کردم. هرطور فکر میکنم مشکلم بارداری نیست. شما مشکل تیروئید ندارید؟ 

واقعیتش الان اصلا امادگی‌ش رو ندارم. تقریبا هم مطمئنم باردار نیستم چون ورزش خیلی سنگینم کردم. هرطور ...

نه عزیزم ندارم منم نمیخوام دوتا نی نی دارم بسمه خدا به اونا که ندارن و میخوان بده ایشالله

سونو رفتم گفت کیست نداری فقط یه کورپوس لوتئوم ۲۰ دارم تخمدان چپ

خب دکتر چی میگه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نه عزیزم ندارم منم نمیخوام دوتا نی نی دارم بسمه خدا به اونا که ندارن و میخوان بده ایشالله

خدا نگهشون داره عزیزم. 

زردچوبه رو امتحان کردم جواب داد حتما میام خبر میدم عزیزم.

منتظر خبرتم عزیزدلم

عزیزم متاسفانه هم زردچوبه رو خوردم هم رازیانه فقط حالات پریودی بهم دست داد. ترشحمم قطع شده بود الان دوباره ترشح داشتم :( فکر کنم تعادل هورمونی رو به هم میزنه. نمیدونم واقعا چی کار کنم. اگر راهی پیدا کردی، میشه لطفا به من هم خبر بدی؟ 

عزیزم متاسفانه هم زردچوبه رو خوردم هم رازیانه فقط حالات پریودی بهم دست داد. ترشحمم قطع شده بود الان ...

والا من زعفرون رو شنیدم انقد اثر داره حتی تو بارداری باعث سقط و زایمان زودرس میشه چه برسه به پریود خالم دیروز دم کرد اون دوروز عقب انداخته بود دوتایی خوردیم اون شب پری شد اما من هنوز خبری نیست اگه چیزی پیدا کردم میگم حتما 

والا من زعفرون رو شنیدم انقد اثر داره حتی تو بارداری باعث سقط و زایمان زودرس میشه چه برسه به پریود خ ...

منم زعفرون همیشه برام کارساز بود ولی این بار نه‌‌. من یک هفته دیگه تقریبا موعد دوره بعدی‌مه🥲 مرسی عزیزدلم

عزیزم شما پریود شدید؟

سلام عزیزم نه هنوز من حالت تهوعم دارم دوروزه شدید البته به خاطر پریودم حالت تهوع میگیرم نمیدونم دیگه باردارم یا پریود میخوام بشم شما چی؟