hosseine مدیر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 عنوان عقب افتادن پریود بعد عکس رنگی | مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 26 پست سلام این ماه عکس رنگی رحم گرفتم و خداروشکر لوله هام باز بود.. نه لکه بینی داشتم نه خونریزیالان پنج روزه عقب انداختم امروز صبح بیبی زدم منفی بود حالا این عقب انداختن طبیعیه؟ یا امیدوار باشم دیگ خسته شدم به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰 1403/04/17 | 10:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 کجایین عزیزم ؟ بله برای دومی منتظرم نمیشه فکر کنم بازم با عکس بشم شهر گرگان هستم منم یکسال وچهارماهه اقدامم نگران نباش دوباره برو عکس بگی ان شالله باردار بشی همون ماه به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 راستی هزینه عکس الان چند شده؟ یک میلیون و پونصد، دویست و خورده ای هم پول دارو شد به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
ادمبرفی_سابق عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2727 شهر گرگان هستم منم یکسال وچهارماهه اقدامم نگران نباش دوباره برو عکس بگی ان شالله باردار بشی همون ماه شما بچه اولتونه؟
ادمبرفی_سابق عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2727 یک میلیون و پونصد، دویست و خورده ای هم پول دارو شد ممنون
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 استرس نداشته باش انشالله باردار بودی بیا بهم بگو دعا کن برامچشم حتما بت خبرمیدم به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 شما بچه اولتونه؟ نه من یه آقاپسر چهارسالو نیم دارم به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 ممنون خواهش میکنم 🤗 به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
ادمبرفی_سابق عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2727 نه من یه آقاپسر چهارسالو نیم دارم خداروشکر خدا حفظش کنهپس مثل من هستین
hosseine مدیر استارتر عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 124 خداروشکر خدا حفظش کنهپس مثل من هستین سلامت باشی عزیزم خدابچه شماهم حفظ کنه به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
خورشیدfx عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 20 سلامت باشی عزیزم خدابچه شماهم حفظ کنه سلام عزیزم باردار بودین ؟ منم الان مثل شمام عقب انداختم فقطم سینه هام درد میکنن ۴ روزه عقب انداختم