2777
2789

من شاید ی رشته دیگخهبجز حقوق بیارم دولتی که فقط عاشق حقوقم انسانیم

و حقوق نیارم

پشت کنکورم ب هیچ وجه نمیخوام بمونم

و میخوام ازاد حقوق بخونم

خانوادم بحاطر اینکه دخترخالم دوسال پشت کنکور موند تجربی بود بعد رفت مهندسی ازاد خیلی دانشگاه ازاد و جو تنبلی و خنگی میدوننن

تو رشتع حقوق مهم ازمون وکالته

میشه قانعشون کنید من براشون بخونم هرچی میگم فایدع نداره روح و روانم به فنا رفته

میگن دولتی هرچی اوردی برو خب من دوست ندارم زندگی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر دختر خالم حقوق آزاد خونده الان جایگاه بالایی داره خیلیم پولدارن 

واقعا به شخصه هم تجربه کردم هم دیدم که به دانشگاه ربطی نداره مهم توانایی و تلاشه خود شخصه و علاقه به شدت تاثیرگذار و مهم هست 

الان تو شهر خودمون یکسری درسا آزاد خیلی بهتر از دولتیه 

همه چی به خودتون بستگی داره ، دانشگاه فرقی نمیکنه 

دانشگاه نهایتا چهارساله موقع سرکار رفتن و استخدام هم اصلا اهمیتی نداره مهم مهارت و تجربه است این همه پزشک و مهندس خوب تو شهره شما میپرسی از کجا فارغ التحصیل شده؟نه و اینکه خیلی از دانشگاهای ازاد هستن از دانشگاه دولتی سطحشون بالاتره استادا هم همه خوبن واقعا فقط خودت باید بخوای که درس بخونی

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

یکی از اطرافیانم حقوق دانشگاه آزاد میخوندهمش سرش تو کتاب و نمی‌دونم تحقیق و کنفرانس و اینا بود 

خلاصه خیلی تلاش میکرد

شاید بستگی به دانشگاه داره ک کدوم شهر هستش و چقدر مورد اهمیت هستش اون دانشگاه 

خیلیام آزاد میخونند و بشدت تنبلند 

کلا بستگی به فردش داره آدم تلاشگر همیشه موفقه

تو هر شرایط و مکانی

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

عزیزم من آزاد میخونم واقعا راضیم از دولتی خیلی جاها بهتره ، اساتیدم مال شهرای دیگه ان اکثرا 

من یه سال پشت کنکور موندم فقط به خاطر حرف بقیه که نگن اره آزاد میخونه این همه ام تلاش کرد 

ولی واقعا آخرش دیگه خسته شده بودم بریده بودم ، میترسیدم ، رفتم آزاد رشته مورد علاقم ، خیلی خوشحالم و پشیمونم بابت اینکه همون سال اول نرفتم 

دانشگاه آزادی این چند سال اخیر مثل قدیم نیست پیشرفت کرده و سخت گیرتر شدن 

واقعا اگر بتونی معدل الفی بشی خیلی خوب میشه ، حتی مدرکش در سطح دنیا بالاتر از مدرک دولتی هست 

اینارو از خودم در نمیارم ، کلی تحقیق کردم و رفتم 

مرکز استانیمخود کرماندانشگاه خبلی خوبیه

پس خیلی خوبه ک ،وقتتو تلف نکن بخاطر رشته ای ک بهش علاقه نداری.همین برو ان‌شاءالله توش موفق میشی.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

عزیزم من آزاد میخونم واقعا راضیم از دولتی خیلی جاها بهتره ، اساتیدم مال شهرای دیگه ان اکثرا من یه سا ...

البته نسبت به بعضی از دولتی ها بالاتره ن همش!🤭

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.