2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون یه مرئ کردی و زن مازندرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 61 پست
آخه اینم نرمال نیستمعلومه اینجور وقتا از این حرفا میزنن سر آدمو گول بمالنولش کنببین من خودمم اصالتا ...

اره عزیزم حتی اگه منم قبول داشته باشم خنوادم قبول ندارن چون ما مازندرانی ها طوری هستیم که بیشترر هم قوم خودمون رو قبول داریم و سمته وصلت با بقیه قوم ها نمیریم

خب ببین عزبزم تفکر ها سنتی تره اگه نمیتونی خودت رو وفق بدی ب نظرم زودتر کات کنی بهتره چون ن شما بیشت ...

بله عزیزم کاملا دسته همین الانشم وابستش شدم پیام که نده حالم خرابه اصلا انگار دنیام تیره و تار میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقدر حرفات باعث دلگرمیم شد ممنونم ازت واقعا من اخرای نوزده سالگیمه اونم همینطور هم سنیم من اصل ...

هر وقت بخوای هستم♥️♥️♥️♥️هم شهریمی دل ندارم اذیت شی♥️♥️♥️من خوووون گریه کردم براهمین میگم وارد همچین رابطه ای نشو پر از دلشوره....پر از دلتنگی...پر از نداشتن....تازه سنشم که کم هست وکلش باد داره وره جدی نیر الکی وره نکش نیار مازندران کم کم رابطتون رو کم کن.هرچقد هم که خوب باشه تو باید به فکر خودت باشی ریکا ئون با اما فرق کننه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بله عزیزم کاملا دسته همین الانشم وابستش شدم پیام که نده حالم خرابه اصلا انگار دنیام تیره و تار میشه

چندوقته باهمین؟اولین تجربته؟

بآ خودتون رو راست باشین بشینین و آروم آروم کم کنید رابطه رو ک بعد کات کردن راحت‌تر بشه انشاالله دوتاتون خوشبخت باشین 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
خا پس چسه شه خدره خانی عذاب هادی واردهمچین ارتباطی بوی هنیش شه درس ره بخون شسه درد سر نتراش

خل شدم خواهر جان داشتم بی دردسر زندگیم رو میکردم این کجا بود اومد تو زندگیم راسته میگن بعضی وقتا چشم ادم کور میشه اصلااا طبق معیار هایی که دارم نیست نمیدونم چرا دارم الکی گج گجی میکنم وقتم رو تلفش میکنم

تو اولین آدمی نیستی که همچین حسی داشتی عزیزم داری کم کم وابسته ش میشی با اینکه در عمل نشون نمیدی ولی ...

باشه نورا جان واقعا تحت تاثیر حرفات قرار گرفتم خیلی ازت ممنونم عزیزم

هر وقت بخوای هستم♥️♥️♥️♥️هم شهریمی دل ندارم اذیت شی♥️♥️♥️من خوووون گریه کردم براهمین میگم وارد همچین ...

اره عزیزم کاملا موافقم چقدر خوبه که همشهری عزیزم اینجاس و داره خواهرانه راهنماییم میکنه ممنونم ازت خودمم نمیخوام بیاد ولی گیر داده باید بیام اصلا هرچقدرم بی میل و سرد هستم میگه نههه هرجور شده میام

دتر جان ، هم بخاطر اختلاف فرهنگی هم از نحوه ی صحبتش مشخصه دوست داره زیر سلطه ش باشین ؛ ممکنه با چند ...

بله زهره جان خودم میدونم وقتی مجازی اینقدر ازش خوشم میاد حضوری دوتا قربون صدقه بره دیگه دیوونش میشم میرم ولی اصرار اومدن از خودشه من اصلا نمیخوام بیاد

کردها خیلی غیرتین و سخت گیرن معمولامردهای شمالی میگن اسون میگیرن همه چیز رابازم بستگی به ادمش داره

اره مردای شمالی سخت نمیگیرن و خیلی اسون میگیرن همه چیزو کلا همین دو هفته ای هم که یکم حرف زد بیشتر حرفاش برام عجیب بود

اره عزیزم حتی اگه منم قبول داشته باشم خنوادم قبول ندارن چون ما مازندرانی ها طوری هستیم که بیشترر هم ...

خب پس هیچی دیگه

منم الان خانواده م، مخالفن که توی این سن ازدواج کنم یا سمت دوست پسر و این چیزا برم

منم خب درسته کلا توی این وادیا نیستما، اما با این حال اصلا سمتش نمیرم😅💔🥴

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

خل شدم خواهر جان داشتم بی دردسر زندگیم رو میکردم این کجا بود اومد تو زندگیم راسته میگن بعضی وقتا چشم ...

پیش میاد ولی حقیقت رو ببین

اره عزیزم کاملا موافقم چقدر خوبه که همشهری عزیزم اینجاس و داره خواهرانه راهنماییم میکنه ممنونم ازت خ ...

فدااااااا♥️♥️♥️بخاطر سنش هست،اصرار بکنه تو باید زرنگ باشی.دو هفته زمان بشدت کمیه برا این حجم از وابستگی خودت رو مشغول کن تا فکرش از سرت بپره روزای اول سخته ولی باید بتونی...یه معتاد مواد به اون قدرت رو ترک میکنه این که چیزی نیست.