ممکنه که بتونن رابطه خوبی با هم داشته باشن با یک نفره دوست شدم اون فرد اهل کردستان بانه هستش حالا این ماه میخواد بیاد شهرمون منو ببینه خیلی دلشوره دارم نمیدونم تصمیم درست و منطقی چی میتونه باشه
آخه اینم نرمال نیستمعلومه اینجور وقتا از این حرفا میزنن سر آدمو گول بمالنولش کنببین من خودمم اصالتا ...
اره عزیزم حتی اگه منم قبول داشته باشم خنوادم قبول ندارن چون ما مازندرانی ها طوری هستیم که بیشترر هم قوم خودمون رو قبول داریم و سمته وصلت با بقیه قوم ها نمیریم
عزیزم چقدر حرفات باعث دلگرمیم شد ممنونم ازت واقعا من اخرای نوزده سالگیمه اونم همینطور هم سنیم من اصل ...
هر وقت بخوای هستم♥️♥️♥️♥️هم شهریمی دل ندارم اذیت شی♥️♥️♥️من خوووون گریه کردم براهمین میگم وارد همچین رابطه ای نشو پر از دلشوره....پر از دلتنگی...پر از نداشتن....تازه سنشم که کم هست وکلش باد داره وره جدی نیر الکی وره نکش نیار مازندران کم کم رابطتون رو کم کن.هرچقد هم که خوب باشه تو باید به فکر خودت باشی ریکا ئون با اما فرق کننه.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خا پس چسه شه خدره خانی عذاب هادی واردهمچین ارتباطی بوی هنیش شه درس ره بخون شسه درد سر نتراش
خل شدم خواهر جان داشتم بی دردسر زندگیم رو میکردم این کجا بود اومد تو زندگیم راسته میگن بعضی وقتا چشم ادم کور میشه اصلااا طبق معیار هایی که دارم نیست نمیدونم چرا دارم الکی گج گجی میکنم وقتم رو تلفش میکنم
هر وقت بخوای هستم♥️♥️♥️♥️هم شهریمی دل ندارم اذیت شی♥️♥️♥️من خوووون گریه کردم براهمین میگم وارد همچین ...
اره عزیزم کاملا موافقم چقدر خوبه که همشهری عزیزم اینجاس و داره خواهرانه راهنماییم میکنه ممنونم ازت خودمم نمیخوام بیاد ولی گیر داده باید بیام اصلا هرچقدرم بی میل و سرد هستم میگه نههه هرجور شده میام
اره عزیزم حتی اگه منم قبول داشته باشم خنوادم قبول ندارن چون ما مازندرانی ها طوری هستیم که بیشترر هم ...
خب پس هیچی دیگه
منم الان خانواده م، مخالفن که توی این سن ازدواج کنم یا سمت دوست پسر و این چیزا برم
منم خب درسته کلا توی این وادیا نیستما، اما با این حال اصلا سمتش نمیرم😅💔🥴
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
اره عزیزم کاملا موافقم چقدر خوبه که همشهری عزیزم اینجاس و داره خواهرانه راهنماییم میکنه ممنونم ازت خ ...
فدااااااا♥️♥️♥️بخاطر سنش هست،اصرار بکنه تو باید زرنگ باشی.دو هفته زمان بشدت کمیه برا این حجم از وابستگی خودت رو مشغول کن تا فکرش از سرت بپره روزای اول سخته ولی باید بتونی...یه معتاد مواد به اون قدرت رو ترک میکنه این که چیزی نیست.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️