2777
2789

دوستان اگر سوالی هست و یا تو دو راهی ای گیر کردین بپرسین تا هر کسی نظرش رو بگه. خودم هم روانشناسی خوندم تا جای ممکن کمک میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال عقد بمونم تا خونم اماده بشه؟یا یسال برم مستجری تا اماده بشه؟

خب بستگی به خودت داره چه نوع شخصیتی داشته باشی ولی معمولا دو سال بعد زمان زیادی ممکنه یکم مسئله آفرین باشه. بنظرم اگر مطمئنی فقط یکسال مستاجری و بعد از اون اوکی میشه خونتون مشکلی نداره بلاخره زندگی سختی های خودشم داره 

میشه تاپیک اخرمو بخونی و همینجا نظرتو راجب رابطم بذی من انقدر حالم بده که دارم براش شبانه روز گریه م ...

تاپیکت رو خوندم ببین دو حالت داره یک اگر رفتارش با همه عوض شده و کلا علائم افسردگی رو داخلش میبینی احتنالا افسردگی گرفته و خالت دوم اینکه متوجه شده حسش نسبت به تو عوض شده که در این صورت رفتارش فقط با تو باید عوض شده باشه حالا بنظر خودت کدومه؟

تاپیکت رو خوندم ببین دو حالت داره یک اگر رفتارش با همه عوض شده و کلا علائم افسردگی رو داخلش میبینی ا ...

نمیدونم با دوستاش و اینا در ارتباط نیستم 

چجوری متوجه بشم

و‌اینکه در حال حاضر ۵روزه کاتیم باید چیکار کنم

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
نمیدونم با دوستاش و اینا در ارتباط نیستم چجوری متوجه بشمو‌اینکه در حال حاضر ۵روزه کاتیم باید چیکار ک ...

چرا رک با خودش صحبت نمیکنی. خیلی رک و منطقی باهاش حرف بزن بگو اگر فک میکنی دیگه دوسم نداری لطفا بهم بگو( سعی کن خیلی با ملایمت و منطقی حرف بزنی که راستش رو بگه) که من بدونم تکلیفم چیه و چیکار کنم و کلا دلیل دوری کردنش رو ازش بپرس. سعی کنید همیشه حرفاتون رو با گفت و گو کردن بیان کنید