خداروشکر حسود نیستم ،من همیشه با این دید به موفقیت دیگران نگاه کردم که حتما خیلی تلاش کرده آفرین چه تلاش و پشتکاری و این حرفای مثبت رو به اون طرف هم میگم ،برق خوشحالی رو که تو چشاش میبینم ،انگار خودم اون کار رو انجام دادم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه مثال میزنی برام؟یعنی مثلا بلد نیستی با خاله و دختر عمت صمیمی بشی ؟
اره مثلا اونا منو دوست دارن منم دوستشون دارم ولی چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم اونا فکر میکنن من ادم سردیم میرن جذب مثلا یکی دگ از فامیل میشن حتی تو فامیل شوهر بارها برام اتفاق افتاده بااینکه واقعا دوستشون داشتم
اره مثلا اونا منو دوست دارن منم دوستشون دارم ولی چون نمیتونم احساساتمو بروز بدم اونا فکر میکنن من اد ...
خب اینکه کاری نداره ،ببین اونا چیکارا واست میکنن،مثلا اگه خالت یا خواهر شوهرت زنگ میزنه تولدت رو تبریک میگه یا میگه ناهار درست کردم بیا دور هم باشیم تو هم همین کارا رو انجام بده .سعی کن لبخند رو لبت باشه و موقع حرف زدن اخم نکنی