2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایین بالایی شب زدم و پایینی صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 50 پست
هم از سزارین میترسم هم طبیعی.از همین الان کلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم .بعد از آخرین پریودیم یعنی یک ...

خجالت نداره الان باید هم به خودت برسی هم اون بچه ..منم کلسیمم منفی پنج بود کلیه امم هم کریستال تولید میکرد...اما تو موقعیت زایمان یهو قرار میگیری اصلا نمیفهمی چی میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما مشکل بارداری تون برای چیه؟

من برا بارداری مشکل ندارم مشکلم یه چیز دیگه که با دارو قابل کنترل اما کاش یه روزی برسه دیگه دکتر بگه بیع دیگه لازم نیست آمپول بزنی 

خجالت نداره الان باید هم به خودت برسی هم اون بچه ..منم کلسیمم منفی پنج بود کلیه امم هم کریستال تولید ...

اخی عزیزم الان خوب شدی؟توکل بر خدا .در ضمن من تپش قلب هم گرفتم به شدت.این هم تپیدن قلب عادیه؟

اخی عزیزم الان خوب شدی؟توکل بر خدا .در ضمن من تپش قلب هم گرفتم به شدت.این هم تپیدن قلب عادیه؟

الان پسرم چهار سالشه من همچنان کلسیم ندارم اما کشک بخور هم طبیعیه هم قوی...آره عادیه استرس داری ..الکی که نمیگن بهشت زیر پای مادراس

من برا بارداری مشکل ندارم مشکلم یه چیز دیگه که با دارو قابل کنترل اما کاش یه روزی برسه دیگه دکتر بگه ...

منم پریود نمی‌شدم بعد ازدواج همش با سوزن پروژسترون برای دخترم که رژیم سنگین گرفتم دوازده کیلو کم کردم این دومی با سوزن پروژسترون و قرص دوفامد

سلامتی طی کنی این ۹ ماه رو میشه برا چشم انتظارا هم دعا کن زودی دامنشون سبز بشه هر دعای خانوم باردار ...

انشاءالله عزیزم خدا تمام منتظران رو دامنشون سبز کنه  و همه مریضا شفا بده و گره های مشکلات همه رو حل کنه برام دعا کنین

من برا بارداری مشکل ندارم مشکلم یه چیز دیگه که با دارو قابل کنترل اما کاش یه روزی برسه دیگه دکتر بگه ...

توکل بر  خدا عزیزم خدا شفات بده انشاءالله.یعنی باردار شدین بچه دارین؟

الان پسرم چهار سالشه من همچنان کلسیم ندارم اما کشک بخور هم طبیعیه هم قوی...آره عادیه استرس داری ..ال ...

خدا حفظ کنه گل پسرتون  کشک برای چی خوبه؟اره گلی خیلی استرس دارم میترسم سکته بزنم