2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایین بالایی شب زدم و پایینی صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شب زدم یه دقیقه نشد دو خط قرمز کپ کردم

مبارکه عزیزم من هم اینجوری انداخت  چجوری عکس فرستادی یادم بده آبجی .مستقیم گرفتی با از گالری فرستادی تپل روی چی کلیک کنم

من دوران بارداریم کلی وزن کم کردم ..یک ماه کامل سرما خوردم ..فقط سه ماه آخر حالم خوب شد ..تهوع شدید ...

اخی عزیزم پس درد کشیدی   اتفاقا دوستم ماما هست دکتره خیلی هوامو داره اما باز میترسم برم.مشکل همین جاست قربونت من از آمپول و قرص و خون میترسم هنوز چیزی نیست به آخرش فکر میکنم میگم نکنه توی این نه ماه حالم بد بشه یا سر زاییدن چیزی بشه خیلی میترسم 

ناامیدی برای چی؟؟ دلدرد اول های بارداری عادیه مثل دلدرد پریود هست منو هم کلافه کرده

پس بارداری عزیزم  حالا دل درد آره شاید تحمل کنیم اما سردرد شدیدی و ناامیدی از کجا اومده بدجور ترسیدم 

اخی عزیزم پس درد کشیدی اتفاقا دوستم ماما هست دکتره خیلی هوامو داره اما باز میترسم برم.مشکل همین جا ...

نه بابا از الان به خودت استرس نده ..من سزارین شدم اصلا نفهمیدم چی شد و چطوری شد...حتما برو تحت نظر برای استرستم کمکت کنه دکتر

پس بارداری عزیزم حالا دل درد آره شاید تحمل کنیم اما سردرد شدیدی و ناامیدی از کجا اومده بدجور ترسیدم

آره آز دادم

سردرد هم ریلکس کن بخاطر بهم ریختن هورمونات هست عزیزم نگران نباش درست میشه

حتما آزمایش بده مطمین بشی

نه بابا از الان به خودت استرس نده ..من سزارین شدم اصلا نفهمیدم چی شد و چطوری شد...حتما برو تحت نظر ب ...

هم از سزارین میترسم هم طبیعی.از همین الان کلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم .بعد از آخرین پریودیم یعنی یک ماه پیش رفتم چکاپ کامل پیش ماما.گفت همه چی سالم هستی برای بارداری و آمادگی کامل داری هیچ مشکلی نذاری. فقط کمبود ویتامین دی داری بهم قرص داد و گفت دیابت 104 سر مرزی.برنج و شیرینی قطع کن.توی گوگل زدم دیابت از کمبود ویتامین دی میاد.من هم الان چهارماه ازدواج کردم کلا خیلی کم اشتها شدم و کم غذا میخورم چون با خانواده و شوهرم هستم خجالت میکشم تفریبا