2777
2789
عنوان

بی بی چک بیایین بالایی شب زدم و پایینی صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 50 پست
منم پریود نمی‌شدم بعد ازدواج همش با سوزن پروژسترون برای دخترم که رژیم سنگین گرفتم دوازده کیلو کم کرد ...

انشاءالله بسلامتی به دنیا بیاد عزیزم خدا حفظ کنه خودت و عزیزانت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون...کشک برای کلسیم و همین ویتامین دی وکلی خاصیت داره برای استخونای خودتو نی نی

فقط کنسروی داریم اینجا که بدم میاد نمیخورم عزیزم.باید به مامانم یامادرشوهرم بگم از ماست یا دوغ محلی تازه و طبیعی برام درست کنن شاید بخورم .برام دعا کن عزیزدل

راستی دوستان ببخشید ببخشید ببخشید یک سوال خیلی مهم.من چون تازه عروس هستم و همش تقریبا چهارماه ازدواج کردم شوهرم نمی‌دونم منع کنم از انجام رابطه با نه .چی بگم که دیگه صبوری کنه.بهش گفتم نه ماه بهم دست نزن میگه نمیتونم دوام بیارم.آیا واقعا درسته بانوان این دوره زمونه تحمل نمیکنن انجام رابطه و کمرشون سفت نیست و بارداری خطرناک میشه؟البته ببخشید این سوال پرسیدم چون خجالت میکشم توی واقعیت از کسی بپرسم

راستی دوستان ببخشید ببخشید ببخشید یک سوال خیلی مهم.من چون تازه عروس هستم و همش تقریبا چهارماه ازدواج ...

نه عزیزم  تا آخر میتونین رابطه داشته باشید مشکلی هم نیست مگه اینکه دکتر منع کنه  بهتره با دکتر صحبت کنی اگر مشکلی نداشته باشی  تا آخر بارداری رابطه موردی نداره‌.

نه عزیزم تا آخر میتونین رابطه داشته باشید مشکلی هم نیست مگه اینکه دکتر منع کنه بهتره با دکتر صحبت ...

آها عزیزم مرسی که جواب دادی.البته خیلی معذرت می‌خوام. یعنی پوزیشن خاصی هم نداره؟هر مدلی که دلش خواست؟آخه هرچی مخالفت کنم فایده نداره.بیچاره میگه بهم حق بده سالها منتظر شدم تا جواب بله دادی الان سن ما رفته بالا.

من هنوز دکتر نرفتم ولی حس میکنم ۵یا۶هفته هستم حتی بارداری خودم حدس زدم حتی شوهرم زود متوجه شد باردارم قبل اینکه موعد پری برسه