2777
2789

خداروشکر میکنم هزاران مرتبه.اما دوستان خیلی میترسم حالم بد شده افسردگی گرفتم.یمیی دونه هستم خواهر ندارم که باهاش درد و دل کنم

تنهام نزارین هیچی بلد نیستم یادم بدین.تاره نشون هم عروسم و خواهرای شوهرم دادم گفنن بارداری.مامانم و مادرشوهرم هم حالمو براشون تعریف کردم گفتن آره بارداری خداروشکر.ولی میترسم.هرچند شوهرم خیلی بهم دلداری میده و خیلی خوشحاله اما ته دلم ناامیدم انگار دارم مرگ رو با چشمانم میبینم شوهرم میگه تو چقدر ناامید شدی چی شده.خودم هم نمی‌دونم چی می‌خوام فقط میدونم حالم گرفتس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه‌...اشکال نداره عادیه اولش ولی چند روز که بگذره حس خوبی میگیری یه موجود کوچولو رو داری پرورش میدی باهاش حرف بزن براش خرید کن به خودت برس ...خیلی حال خوبیه ...امید به زندگی میگیری

مبارکه‌...اشکال نداره عادیه اولش ولی چند روز که بگذره حس خوبی میگیری یه موجود کوچولو رو داری پرورش م ...

قربونت برم آبجی درسته ولی دست خودم نیست حس میکنم میمیرم .خیلی سردرد و‌دردشکم دارم شاید هم درد از ناامیدی هست 

مگه شرایط بارداری نداری؟؟ شاکر باش عزیزم شکر نعمت نعمتت افزون کندمنم دومی باردارم

آره عزیزم خداروشکر میکنم ولی ناامیدم و سردرد دارم  بسلامتی وضع حمل کنی انشاءالله  

قربونت برم آبجی درسته ولی دست خودم نیست حس میکنم میمیرم .خیلی سردرد و‌دردشکم دارم شاید هم درد از ناا ...

من دوران بارداریم کلی وزن کم کردم ..یک ماه کامل سرما خوردم ..فقط سه ماه آخر حالم خوب شد ..تهوع شدید داشتم...اینا عادیه عزیزم ...برو تحت نظر یه ماما بهت قرص واین چیزا میده خوب میشی..اصلا نگران نباش به بچه اتم استرس نده اون الان یه موجوده زنده اس که مادر قوی میخاد...

قربونت برم آبجی درسته ولی دست خودم نیست حس میکنم میمیرم .خیلی سردرد و‌دردشکم دارم شاید هم درد از ناا ...

ناامیدی برای چی؟؟ دلدرد اول های بارداری عادیه 

مثل دلدرد پریود هست منو هم کلافه کرده