2777
2789
عنوان

با تنهایی هاتون چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست
همیشه شاد باشین

همچنین شما عزیزم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درون گرا هستی یا برونگرا؟چقدر باحال؟من اولها که تنها مجبور بودم برم بیرون ،چقدر سخت بود واسم ،برای خ ...

من تقریبا میان گرا هستم . 

آره اینکار باحال رو یکی از دوستام یادم داد که درونگراست .منم تجربه کردم و خوشم اومد .

منم وقتی سنم کمتر بود تنهایی بیرون نمیرفتم یعنی اصلا اجازشم نداشتم ولی الان تنهایی بیرون میرم خیلی کیف میکنم اعتماد به نفسمم بیشتره . حتی تنهایی کافه میرم .تنهایی برف بازی میرم .

من از همسرم جدا شدم . وقتی با اون بودم بهم خوش نمیگذشت اون یه آدم افسرده بود که انرژی منو میگرفت البته بگم واسه من افسرده بود برای خواهراش همیشه پایه بود و من کلی حرص خوردم . الان که سه ساله ازش جداشدم و با خانوادم زندگی میکنم مثل پروانه ای شدم که ار پیله دراومده تصمیم گرفتم منتظر هیچ کس نمونم واسه خوشحالی و تنهایی کیف کنم . الان خودم پایه خودمم . خودم برای خودم دوست پسرم ، دوست دخترم ، رفیقم ، خواهرم ، مادرم ، پدرم ، برادرم ، بچم . تصمیم گرفتم خودم قهرمان زندگی خودم باشم .

من تقریبا میان گرا هستم . آره اینکار باحال رو یکی از دوستام یادم داد که درونگراست .منم تجربه کردم و ...

منم چون تنهام ،کافی شاپ میرم تنهایی،سنم کمتر که بود ،فکر میکردم خیلی سخته تنهایی بری رستوران و.... و چه فایده  ولی الان دیدم که میشه 

متاسفم برای تجربه تلختون و خوشحالم که حالتون خوبه با تنهایی هاتون

منم خودمم و خودم ،خانواده ام هستن ولی هر کسی روحیاتش فرق میکنه، دوستان قدیمیم هم نیستن ،مجبورا این تنهایی پذیرفتم ولی بهش فکر میکنم با این وضعیت اوکی نیستم

منم چون تنهام ،کافی شاپ میرم تنهایی،سنم کمتر که بود ،فکر میکردم خیلی سخته تنهایی بری رستوران و.... و ...

درسته عزیزم . روحیات آدما با هم متفاوته . انشالله زندگی به کامتون باشه و همونجوری بشه که میخوای   

فقط یادت باشه برای فرار از تنهایی به هر آدمی حالا چه دوست چه به عنوان همسر رو نیاری . تنهایی خیلی بهتر از بودن تو یه رابطه ی بده .

درسته عزیزم . روحیات آدما با هم متفاوته . انشالله زندگی به کامتون باشه و همونجوری بشه که میخوای فق ...

بهمچنین برای شما عزیزم

خط قرمزهام خیلی قوی بوده تا الان،ممنون از هم صحبتیت