2777
2789
عنوان

با تنهایی هاتون چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 37 پست
مادر هم یه وقت میخواد واسه خودش ،بالاخره که میخوابن یا قبل از بیداریشون

از این وقتا که زیاد دارم کلا بیشتر اوقات بیکارم تو خونه.... دلم میخاد یه روز کامل واسه خودم باشم نه کسی کاریم داشته باشه نه کاری به کس داشته باشم😂😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم چون فرصت تنهایی هات کمه ؟نه؟

نمیدونم شاید

ولی آخه من حتی ار تنهایی بیرون رفتنم بیشتر لذت میبرم . مثلا گاهی تنهایی میرم خط واحد سواری    

میرم سر ایستگاه سوار میشم و بی هدف و بدون مقصد تا ایستگاه آخر میرم . تو مسیر هندزفری میزارم آهنگ گوش میدم و بیرون رو نگاه میکنم و لذت میبرم . در سکوت و آرامش . گاهی یه ماگم میبرم کاپوچینو یا نسکافه ای چیزی هم میخورم

آره راست میگی ،همون یه روز برنامه بریز واسش،بچه هات چند ساله هستند؟

دوتا دختر 11و9ساله 

پسر يکسال و چهار ماهه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مشکل اینه از وقت مدرسه ام خیلی گذشتهکاش مدرسه ای بودم و این کارها رو میکردم ،کارهایی که اون زمان انج ...

اره سخت شد

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ببین من و کاش جات بودمکاش کاش کاش کاش کاش...

ان‌شاالله به چیزی که دلت میخاد برسی این روزا برات دعا میکنم

نمیدونم شایدولی آخه من حتی ار تنهایی بیرون رفتنم بیشتر لذت میبرم . مثلا گاهی تنهایی میرم خط واحد سوا ...

درون گرا هستی یا برونگرا؟

چقدر باحال؟

من اولها که تنها مجبور بودم برم بیرون ،چقدر سخت بود واسم ،برای خودم غصه میخوردم ،اشکهامم جاری میشد،الان دیگه اوکی هستم

اره سخت شد

چقد خوبه دوستای مدرسه ای من با دوستان مدرسه ایم گروه داریم  کنفرانس میزاریم اینقد میگیم ومیخندیم 

آخی عزیزمدوتا بچه هات که بزرگن ،یه کوچولو مونده که یه کم دیگه بزرگتر بشه راحتتری ،ماشاالله بهشون

آره.. ممنونم😍