2777
2789
عنوان

با شوهره

468 بازدید | 31 پست

عرق خور باید چگونه رفتار کرد؟ 

واقعا به چه زبونی باید گفت بدم میاد نخور نکن از خدا بترس؟ 

توروقران اگ زبونی میشناسید ک جواب میده بگین ازش استفاده کنم دیگه مغزم با این مرد پوچ شده دیگه سرم داره میره از دستش. اخلاقش خوبه.دست و دلبازه هر ویژگی خوبی که بگی داره اما عرق میخوره من بدمممم میاد مقیدم به این چیزا. خوشم نمیاد. باید چیکار کنم هرچی بهش میگم تو کله واموندش نمیره بخدا دیگ خسته شدممم

کمپ بفرستش

عرق خور بودنش کم کم همه این ویژگی‌ای خوب و میگیره چون اعتیاد اوره 

دیدم ت فامیل ک میگم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

کمپ بفرستشعرق خور بودنش کم کم همه این ویژگی‌ای خوب و میگیره چون اعتیاد اوره دیدم ت فامیل ک میگم

اخه هرچییی میگم حرف خودشو میزنه میگه هرچندوقتی واسع بدن خوبه بخوری. فلانه. خیلی حرصم میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسره منم میخورد میخواست منم پایه کنه 

تنها راهی که تونستم از سرش بندازم دعواها و بی برکتی تو خونمون.دعواهای الکی و... بود چند بار بهش گفتم تو دو سه سال با ارامش. شد ملکه ذهنش خدارو شکر  امشبم خیلی غرغرو بودم  دیدم یواشکی  رفت همرو خالی کرد 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
همسره منم میخورد میخواست منم پایه کنه تنها راهی که تونستم از سرش بندازم دعواها و بی برکتی تو خونمون. ...

خیلی بده خییلی🥺🥺انقد روانم بهم ریخته که حاضرم خودکشی کنم بخاطرش

اخه هرچییی میگم حرف خودشو میزنه میگه هرچندوقتی واسع بدن خوبه بخوری. فلانه. خیلی حرصم میده

از اول عقایدتون مث هم نبود باید ی مشاوری میرفتین 

بعدم کار ب اعتقادات ندارم چ بخواد چ نخواد اعتیاد اوره اونی هم ک میگن خوبه شراب قرمزه ی مدل خاصیشه اسمش و نمیدونم ک ت ایران پیدا نمیشه اصلش بالا ۲۰ ۳۰ میلیونه اون مشروب برا تحرک قلب اره مفیده طبق ی مقاله ن این عرقا ک میخورن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همسره منم میخورد میخواست منم پایه کنه تنها راهی که تونستم از سرش بندازم دعواها و بی برکتی تو خونمون. ...

توام بگو بخور یکم بعد مردونگیتو از دست دادی حالت میاد سرجاش...

بذا بترسه.؟البته دروغم نیس عرق های الان تستسترون بدن اقایون رو ازبین میبرن و توانشونو از دست میدن و باید امپول بزنن اونوقت ک دهنشون سرویسه....دیدم ک میگم

عرق خور ،دائم الخمر فرق داره 😐ندیدی دیگه خو چیو ترک کنه با کمپ

عرق خور تیر دائم الخمر میشه خ سریع معتاد میکنه 

اصلا نگه داشتنش تو خونه هم خوب نیست. اونهایی ک مقیدن چحوری کنار میاین. اخه طرف نجسه. بعد دیت خیس میزنه ب وسیله هاتون. ب قاشق چنگال. اب دهنش. کلا هنه جیو نجس میکنه ک. حتی عرقشم نجسه 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
اصلا نگه داشتنش تو خونه هم خوب نیست. اونهایی ک مقیدن چحوری کنار میاین. اخه طرف نجسه. بعد دیت خیس میز ...

خدا لعنتش کنه من ک دیگه کاری از دستم برنمیاد واقعن کم اوردم اخرش چندتا قرص میخورم خودکشی میکنم

فقط با حوصله اصطلاحا ببخشید رو منبر نرو 

من همه چیو بهانه میکردم مثلا مورچه تو خونمون زیاد میشد میگفتم عه ببین به خاطر یه نحسیه تو خونه بعد حرفو عوض میکردم

چند تا کلیپم مثلا خودم دارم گوش میدم میذاشتم راجع به نحسی این چیزا تو خونه.خدا به حق این ماه کمک کنه همسرتون ترک کنن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اصلا نگه داشتنش تو خونه هم خوب نیست. اونهایی ک مقیدن چحوری کنار میاین. اخه طرف نجسه. بعد دیت خیس میز ...

دیگ ن در اون حد پ الکل استفاده می‌کنیم کلا نجسیم؟