2777
2789
عنوان

با شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 31 پست
فقط با حوصله اصطلاحا ببخشید رو منبر نرو من همه چیو بهانه میکردم مثلا مورچه تو خونمون زیاد میشد میگفت ...

ااخ ک نمیدونی یک سالع میخوره. اما همیشه نمیخوره هرچهل روز ک نجسی از بدنش پاک میشه دوباره میخوره. فرصت نمیده اصلا. هرچندوقتی باید بجنگم باهاش. این بچه توشکمم هم حرص میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگه داشتنش تو خونه هم خوب نیست. اونهایی ک مقیدن چحوری کنار میاین. اخه طرف نجسه. بعد دیت خیس میز ...

وقتی تربیت نشدن بعضی اقایون همینه همسرم اوایل خودداری میکرد تا ۴ سال پیش که رو کرد و علنی جوری شده بود که شبیه ساقیا هرجا میخواست باج بده یا کارش راه بیفته یه بطری میبرد 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دیگ ن در اون حد پ الکل استفاده می‌کنیم کلا نجسیم؟

الکل خودش نجسه؟ 

شراب خودش نجسه؟

پس انگورم نخور چون نجس میشه

خوردن الکل و شراب طرفو نجس مسکنه ن این ک خود الکل نجس باشه.

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
عرق خور تیر دائم الخمر میشه خ سریع معتاد میکنه

😐😐😐عرق خور تیر یعنی هفته چند بار؟که معتادش بشه؟؟ برای ما هفته دو تا سه بار میخورن یه هفته تا یه ماه وقت نمیکنن بخورن دوباره دو سه ماه بیکار میشن هفته دوسه بار میخورن الکلی نشدن بعد ده سال مصرف

،الکلی هم دیدم روزی نیم لیتر بهش نرسه رعشه میگیره 😐

الکل خودش نجسه؟ شراب خودش نجسه؟پس انگورم نخور چون نجس میشهخوردن الکل و شراب طرفو نجس مسکنه ن این ک خ ...

قلبم درد اومده دلم میخاد ی داغی بزارم رو دلش بسووزه همینطوری از اعماق وجود بسوزه درک کنه حال منو

وقتی تربیت نشدن بعضی اقایون همینه همسرم اوایل خودداری میکرد تا ۴ سال پیش که رو کرد و علنی جوری شده ب ...

من بودم همسرمو لو میدادم ب پلیس. 

من بودم همسرمو لو میدادم ب پلیس.

نمیشه من تو شهر غریب با یه دین دیگم یه روز تنها باشم تیکه تیکم میکنن.چند بارم تهدیدم کردن  با وجود همسرم 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
قلبم درد اومده دلم میخاد ی داغی بزارم رو دلش بسووزه همینطوری از اعماق وجود بسوزه درک کنه حال منو

جدی میگم من اگر ی روزی بفهمم همسرم همچنین خبطی میکنه. ی دقیقه هم نمیمونم. . باهاش رابطه نداشته باش. بهش بگو تو کثیفی‌ هزار جور میشه باهاش رقتار کرد.