2789
عنوان

دکتر قاتل

108 بازدید | 5 پست

خاله ی مامانم گردنشو عمل کرد این خانم دکتر یک کار مهم و فراموش کرد انجام بده و به خاله کفت دارو رماتیسم نخور دیگه قطعش کن،تهش عفونت زد به کل بدنش، ناشی از چی بود؟؟رماتیسم زد به کل بدنش.قلبشو عمل کرد جای سیخا از داخل عفونت کرد باورتون میشه پلاکتش 40 بود،هوشیاری 3 بدنش مثل بادکنک ورم کرده بود دکترا میگفتن نگهش داریم میترکه این زن 1 سال درگیر دکترای لعنتی اصفهان که بدرد هیچی نمیخورن بود.مریضاتو اصفهان ندین دست دکتر چندین ماه بستری فقط بهش مورفین میزدن دردشو یادش بره این اخرا حتی یادش نبود کجاست،بردیمش شیراز اونجا دکترا شوکه بودن میگفتن این کجا بوده کی اینکارو کرده باشه؟! گفتن بابا این با مورفین داغونش کردن اگه جای امیدی هم بود دیگه نیست! تهش مرگ مغزی شد با رماتیسمی که زد به کل بدنشو و بدنش از داخل کامل عفونت کرده بود اخرین باری که بهوش اومد التماس کرد واسه یک لیوان آب! مادر بزرکم میگه رفتم ببینمش نشناختمش اونقدر عفونت کرده بود میگفتن دست نزنید بهش خطر ابتلا هست خیلی زجر کشید مریضاتونو دست هر دکتری ندین،دومین مریضیه که همین صفهان رفت دکتر با پای خودش رفت جتازه اش اومد عموم اصفهان بستری بود نصفه شب اکسیژنش تموم شد خانم پرستارا کجا؟خواب بودن!تا رسیدن تمام کرده بود. خیلی نزدیک بودیم به دوتاشون یکیشون امروز چهلمش بود،واسش فاتحه بفرستید باشه؟

خدا رحمتشون کنه

من سالها پیش نامزد بودم دل درد شدید گرفتم (نگو اپاندیسم بوده)رفتم اورژانس یه خانم دکتری بود بهش گفتم خیلی درد دارم گفت عه چیکارکنیم برات بنظرت؟!

خیلی جدی داشت از من سوال میکرد

ینی چشماش چه رنگی بود💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رحمتش کنه بهشت برین نصیبش بشه

خدا به بازماندگانش صبر زیاد بده

اتفاقا من دو نفر رو میشناسم تازگیا عمل گردن کردن و هر دو فوت شدن

انگار عمل خیلی خطرناکیه بدتر از عمل کمر و ستون فقرات