2777
2789
عنوان

کسی از چک صیادی سر درمیاره 😭

89 بازدید | 9 پست

میشه از کسی چک صیادی داشته باشیم و طرف پولمونو بخوره تو رو خدا هر چی میدونید بگید از کسی چک داریم حسابش قرمزه 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

چقدر چکتون برا چندم تعطیلات که نیست موعد چک اگه پول نداشت همون روز برگش بطن تا حداقل اگه شکایت کردی ...

,200, میلیون نه ولی بعضی ها میگن برگشت نزن طرف راضی کن با حرف پولش کن.اگه روند اداری طی کنه پول میشه یا طرف می‌خوره ؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

,200, میلیون نه ولی بعضی ها میگن برگشت نزن طرف راضی کن با حرف پولش کن.اگه روند اداری طی کنه پول میشه ...

برگشت بزن ولی لاشه چک بگیر دستت بگو پولمو بده 

راست میگن راضیش کن پولت بده شکایت خیلی دردسر داره

چقدر چکتون برا چندم تعطیلات که نیست موعد چک اگه پول نداشت همون روز برگش بطن تا حداقل اگه شکایت کردی ...

عزیزم شرمنده میشه جواب بدی 

برگشت بزن ولی لاشه چک بگیر دستت بگو پولمو بده راست میگن راضیش کن پولت بده شکایت خیلی دردسر داره

به نظرت می‌تونه پولمونو بخوره ؟یا آخرش پول میشه 

به نظرت می‌تونه پولمونو بخوره ؟یا آخرش پول میشه

برگشت بزن 

که اگه ندادش بتونی شکایت کیفری کنی کیفری زندانی داره و اینکه زودتر رسیدگی میشه 

میدن ولی اگه کارت به دادگاه بیافته سخته 

برای چی چک گرفتید بابت چی بوده

برگشت بزن که اگه ندادش بتونی شکایت کیفری کنی کیفری زندانی داره و اینکه زودتر رسیدگی میشه میدن ولی اگ ...

شریک شده بود همسرم تولیدی کفش داشتیم شریک سهمشو برداشت پول نقد برده بودیم چک شش ماهه داده الآن شهریور وقتشه میبینیم حسابش قرمزه ترسیدیم 

,200, میلیون نه ولی بعضی ها میگن برگشت نزن طرف راضی کن با حرف پولش کن.اگه روند اداری طی کنه پول میشه ...

واسه ما ۱۷۰ بود برگشت نزدیم تیکه تیکه ۱۴۰ داده ۳۰ تومنم خورد اون مبلغی ام ک داد انقدر تیکه تیکه و بد داد اصلا نفهمیدیم چطور خرج شد حرومش بشه خیر نبینه به حق حضرت علی اصغر ان شالله تقاص بده