گیلدا56899 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4231 عنوان سوزن شدن دست و پا 430 بازدید | 9 پست میتونه از کمبود ویتامین دی باشه من آزمایش دادم،مینور بودم و چربی خونم روی ۱۱۵ و ویتامین دی ۲۲ یه مدت پریود میشم دست و پام گز گز میکنه بعد چند روز بهتر میشه 1403/04/16 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 چربی خونت بالاست۳ماه گوشت نخور مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
گیلدا56899 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4231 چربی خونت بالاست۳ماه گوشت نخور چربی خون میتونه باعث گز گز بشه چون رعایت نمیکنم؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 چربی خون میتونه باعث گز گز بشه چون رعایت نمیکنم؟ بلهخودم بودمدرمانش هم گفتم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
گیلدا56899 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4231 بلهخودم بودمدرمانش هم گفتم من از بس کف دست و پاهام گز گز میکنه ترسیدم بیماری بدی داشته باشم پس واسه چربیه
گیلدا56899 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4231 منم همین بودم قرص اعصاب قرص چربی بهم داد اعصابم که خیلی افتضاحه چربی هم دارم من ترسیدم بیماری بدی باشه
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 من از بس کف دست و پاهام گز گز میکنه ترسیدم بیماری بدی داشته باشم پس واسه چربیه آره گوشت نخورخوب میشیخورشت درست کردی۱تیکه کوچیک گوشتش روبخورآبگوشت و....هم همینطور مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
136333 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 701 اعصابم که خیلی افتضاحه چربی هم دارم من ترسیدم بیماری بدی باشه قرص آ آس آ قرص چربی بااعصاب داد خوب شدم پشت پام سوزن سوزن میشد سرد گرم میشد
گیلدا56899 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 4231 قرص آ آس آ قرص چربی بااعصاب داد خوب شدم پشت پام سوزن سوزن میشد سرد گرم میشد ممنون عزیزم