2777
2789

۱..نموم قسمت سیلیکونی تیکه تیکه میشه 

۲ خارش و حساسیت داره

۳..کرم و مواد و پس میده 

۴..من سایز پام ۳۹ .۴۰ هستش اصلا اندازه نیس 

۵.. بوی بدی داره

۶..از پات بیرون میاری پات خوشکل 😤

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

جوراب سیلیکونی؟ چرا من تا حالا ندیدم. مگه سیلییکون چیزیه که آدم بپوشش؟ همه‌ش مواد شیمیاییه معلومه که آسیب میزنه اونم رو عضوی که اون همه عرق میکنه. سیلیکون اصلا هوا رو تبادل نمیکنه مثل پلاستیکه‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع من واسه شوهرم خریدم ولی هنوز استفاده نکرده۱۳۰ تومنمورد ۶ چی بود؟ پا خوشگل میشه؟

ععع من تاپیک زدم عررو داد ..رفتم بیرون 

مورد ۶ پا خشک میشه نمیدونم چرا اینو اینجوری نوشتم

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
جوراب سیلیکونی؟ چرا من تا حالا ندیدم. مگه سیلییکون چیزیه که آدم بپوشش؟ همه‌ش مواد شیمیاییه معلومه که ...

الان عکسشو میزارم 

نمیشه عکس گذاشت چه مرگشه اه

اون وقت من داشتم میگفتم اوضاع از چه قراره تاپیکم عین چی ترکید آخرم به خودم گفتن تو افغانیی😂

فعلا اون کارزان رو امضا کنیم بهتره.

جو سایت خوب بود تا بازم اون کاربره اومد 

https://www.karzar.net/visa

اون تاپیکایی که باید حذف بشن نمیشن

تاپیک قفل شد یا قفل کردن؟

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]