2777
2789

نوشته از کوچولو های نقلی بالای ۱۴سال بعداً پذیرایی میشه😐😐 می خان چی کار کنن ک عروسیشون مثبت ۱۴؟؟؟ 

بچا بخدا قشنگی عروسی ب همین بچه هاست پول ریختن سر عروس دوماد قشنگیش ب جمع کردن بچه هاست 

عروسی ک بچه ها باشن خوبه  یا زنای بزرگ ک فقط برا غذا خوردن میان؟!!! 

این فیلم عروسی شما ۱۰سال دیگ یا گم میشه یا میشه ی فیلم کمدین که از دیدنش می خندین و خودتونو مسخره میکنین 

دل بچه هام ب این عروسیا خوشه هاااا من بچه بودم وقتی کارت عروسی میمومد همش لحظه شماری میکردم کیه؟!  با ذوق هم لاک میزدم 

بیاید فرهنگ سازی کنید این  کارو رسم و مد نکنید ♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما هنوز فیلم عروسیمونو نگرفتیم بعد 5سال

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه هاتونو جمع کنین ک نگن🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نظرتون محترم ولی عروسی ای که فقط آدم بزرگا باشن بهتره

خودمم بچه دارم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

بچه خیلی خوبه

اما به شرطی که شهر بازی برا بچه ها فراهم‌بشه

شما حوصله سر صدای بچه خودتون رو ندترید

توقع دارید بقیه داشته باشن

اگ بچتون رو‌تربیت کنید ک موقع فیلم گرفتن رقص عروس دوماد وسط نرن

همه چی حله

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤